Black Friday 2016: Orange anunță campania de reduceri

Black Friday 2016: Orange anunță campania de reduceri
14:08 11.11.2016

Orange lansează campania de Black Friday 2016 printr-o metodă inedită.

Cu ocazia Black Friday 2016, Orange le oferă celor care vizitează site-ul posibilitatea de a vota produsele pe care își doresc să le găsească în oferta specială, cu ajutorul unei animații create special pentru campanie, un păianjen. În plus, aceasta îi va ajuta să descopere miile de produse cu discount disponibile în perioada 18-27 noiembrie: accesorii reduse cu până la 100% și o gamă extinsă de telefoane.

Între 11 și 18 noiembrie, vizitatorii site-ului vor putea să voteze câte un produs pe care își doresc să îl achiziționeze la preț redus, printr-un mecanism simplu. Toți cei care își exprimă preferința pentru unul dintre produse vor putea beneficia de ofertele speciale de Black Friday 2016 cu două ore înainte de startul oficial al campaniei, pe 18 noiembrie, de la ora 08:00, iar cei care nu își găsesc produsul preferat în ofertă vor fi recompensați cu reduceri pentru telefoanele și accesoriile disponibile.

În perioada 18-27 noiembrie, vizitatorii site-ului Orange îşi pot cumpăra din magazinul online mii de produse cu reducere, în limita stocului disponibil, indiferent dacă sunt sau nu clienţi Orange. De Black Friday 2016, utilizatorii pot alege dintr-o gamă variată de smartphone-uri de la producătorii Samsung, Apple, Blackberry, HTC, Huawei, LG, Sony, Microsoft Lumia și Orange, accesorii, smartwatch-uri, brățări fitness, camere foto și video Polaroid, boxe bluetooth, căști, baterii externe și multe altele.

Mai mult decât atât, în perioada campaniei, utilizatorii se pot bucura de transport gratuit pentru telefoanele achiziționate, deblocare gratuită pentru orice telefon achiziționat la preț standard, retur gratuit în primele 30 de zile de la livrare, posibilitatea de a plăti în rate, iar punctele Thank You vor valora cu 50% mai mult la cumpărăturile online. Poți găsi mai multe detalii despre Black Friday 2016 aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI