eMAG Black Friday: cele mai ieftine produse disponibile la ofertă

eMAG Black Friday: cele mai ieftine produse disponibile la ofertă

eMAG Black Friday vine cu multe reduceri important în acest an, însă mai jos am menționat doar câteva dintre cele mai impresionante.

eMAG Black Friday a debutat în mod oficial. Magazinul online vă dă ocazia să achiziționați mii de produse la ofertă astăzi, însă unele dintre acestea au prețuri remarcabile. Mai jos, puteți vedea unele dintre cele mai bune reduceri din campania eMAG Black Friday, iar oferta completă este disponibilă AICI.

eMAG Black Friday – Vonino Xylo X

Unul dintre cele mai ieftine produse din lista noastră și unul dintre cele mai accesibile telefoane oferite de eMAG Black Friday este Vonino Xylo X, un terminal Dual SIM. Lista de specificații a acestuia include un display de 4 inci, 8GB pentru datele personale și 1GB RAM. Îl puteți cumpăra de la eMAG, de Black Friday 2016, de AICI.

Cele mai ieftine produse – Philips 24PHH4000

Dintre televizoarele oferite la reducere în campania eMAG Black Friday și menționate în catalogul campaniei, modelul 24PHH4000 de la Philips este cel mai accesibil. Ecranul HD cu o diagonală de 60 de centimetri suportă o rezoluție de 1.366 x 768 de pixeli, iar la capitolul conectivitate merită menționate cele două porturi HDMI și singurul port USB. Televizorul poate fi cumpărat de AICI.

eMAG Black Friday – Sencor 3CAM 2000

Dacă sunteți în căutarea unei camere video sport, modelul Sencor 3CAM 2000 ar putea fi ceea ce vă doriți. Aceasta are un display TFT cu o diagonală de 1,5 inci, este rezistentă la apă până la o adâncime de 60m și beneficiază de un unghi de vizibilitate este de 120 grade. De asemenea, avem parte și de un difuzor integrat și micro USB și mini HDMI. Puteți include un card de până la 32GB, iar camera se găsește la reducere de eMAG Black Friday AICI.

Reduceri eMAG – Allview Wi901N

Allview Wi901N este un laptop 2-în-1 extrem de accesibil, a cărui listă de specificații include un procesor quad core Intel Atom Z3735F, cu o frecvență de 1,83 GHz, un display IPS LCD de 8,9 inci cu rezoluție de 1.280 x 800 de pixeli, 2GB RAM și 32GB pentru stocarea datelor. Desigur, utilizatorii nu se vor putea baza pe o placă video dedicată, însă terminalul are un acumulator de 4.800 mAh și conectivitate Bluetooth. Îl puteți achiziționa de AICI.

eMAG Black Friday – Xiaomi Mi Band

Primul Xiaomi Mi Band s-a bucurat de un succes foarte mare, motiv pentru care succesorul său a fost unul dintre cele mai așteptate dispozitive de acest fel. Mi Band se poate conecta cu smartphone-ul, iar autonomia acesteia este de 30 de zile. Desigur, unul dintre cei mai importanți factori care a contribuit la succesul succesul său este prețul. În cazul în care vă doriți acest dispozitiv, îl găsiți la ofertă AICI.

Primele reduceri evoMAG Black Friday sunt deja disponibile. În urmă cu puțină vreme, a fost publicat în mod oficial catalogul eMAG Black Friday. Puteți urmări și acest live text. Aici veți găsi toate articolele noastre despre Black Friday 2016.

Bogdan Cristea
Articol scris de
Bogdan Cristea
Comentarii
Bogdan Cristea
06:58 / 18.11.2016