Black Friday 2016: PC Garage oferă sute de produse la reducere

Black Friday 2016: PC Garage oferă sute de produse la reducere

Black Friday 2016 la PC Garage aduce reduceri considerabile al sute de produse din toate categoriile.

PC Garage a anunțat campania dedicată Black Friday 2016, urmând a oferi sute de produse la reducere. Weekendul reducerilor începe în noaptea dintre 17 și 18 noiembrie și continuă până la 20 noiembrie, în cadrul campaniei ”Black Weekend”. Evenimentul aduce prețuri cu până la 35% mai mici la peste 400 de produse distincte din categoriile de componente și gaming, gadgeturi, telefoane și televizoare.


Puteți afla data la care va avea loc Black Friday 2016 la eMag si alte magazine online din acest articol, iar aici puteți găsi câteva recomandări în legătură cu produsele pe care trebuie să le evitați.


Cele mai numeroase reduceri vor fi la produsele din categoria „Gaming“. Astfel, de Black Friday 2016, PC Garage oferă laptopuri performante pentru pasionații de jocuri video, sisteme de gaming, componente pentru computere și o mulțime de accesorii într-o ofertă diversificată. Clienții vor mai găsi pe site-ul companiei stocuri suplimentate și reduceri pe măsură la telefoane, gadgeturi și televizoare de ultimă generație.

Conform comunicatului oficial, valoarea totală a reducerilor oferite depășește șase milioane de lei, iar cea mai mare reducere va fi de 50%. Timpul de expediere al produselor este estimat la cinci zile. Oficialii estimează  că Black Friday 2016 va aduce o creștere a volumului vânzărilor cu peste 30% și comenzi în valoare de peste 23 milioane lei în cele trei zile de reduceri.

În prezent, PC Garage este unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România. PC Garage a devenit în 2016 parte a grupul eMAG în urma acordului de preluare încheiat în luna aprilie. Potrivit informațiilor din mediul online, PC Garage numără peste 30.000 de produse active, peste 250.000 de clienți înregistrați pe site-ul oficial și peste 400.000 de clienți la nivelul întregului grup. În prezent, site-ul numără peste 1.000.000 de vizite în fiecare lună.

Citește și: