CEL.ro Black Friday: Cele mai bune oferte

CEL.ro Black Friday: Cele mai bune oferte

A început Black Friday la CEL.ro, iar unele dintre reduceri sunt cu adevărat substanțiale, cu condiția să aveți niște bani puși deoparte. Indiferent dacă este vorba de smartphone-uri, tablete, laptopuri sau electrocasnice, există ceva pentru fiecare.

CEL.ro de Black Friday are o listă destul de stufoasă de oferte pe care o puteți accesa în întregime aici.  Din păcate, ca în cazul majorității magazinelor online, s-ar putea ca stocurile să nu fie foarte mari, deci ar fi fost bine ca de Black Friday 2016 să fi avut o listă de priorități gata făcută. În orice caz, trăgând linie, cele mai interesante produse sunt cele de mai jos.

AICI găsiți toate REDUCERILE EMAG de Black Friday 2016. Catalogul integral!

Microsoft Lumia 950

CEL.ro Black Friday 2016 – Microsoft Lumia 950 Dual SIM

Ultima redută a celor de la Microsoft, Lumia 950 este un smartphone cu specificații de top care s-ar putea să vă schimbe părerea despre Windows Phone ca și platformă. Acesta se luptă de la egal la egal cu orice Samsung sau iPhone, iar datorită sistemului de operare Windows 10, aveți din start acces la aplicațiile Office pe care le știți de o viață, iar din Windows Store puteți descărca multe alte utilitare și jocuri. La 1229 de lei, ar putea fi singurul smartphone cu panou Quad HD, încărcare ultra rapidă prin USB-C și un senzor de 20 de megapixeli care face minuni în condiții de lumină scăzută.

apple iphone 6s plus

iPhone 6S 128GB Rose Gold – Black Friday CEL.ro

Multe iPhone-uri sunt la reducere de Black Friday, dar este greu să găsiți o reducere atât de substanțială la modelul de anul trecut în cea mai atrăgătoare culoare, Rose Gold. Cu 1000 de lei mai ieftin, vă puteți cumpăra un iPhone 6S de 128GB. Acesta continuă să se miște impecabil, face niște poze spectaculoase și rulează cea mai recentă iterație de iOS fără probleme. Pe lângă faptul că ecranul de 4,7 inci este foarte luminos și are un contrast puternic, este primul din lume dotat cu revoluționara tehnologie 3D Touch.

CEL.ro Black Friday – Hitachi CP-EX301N

Cel mai frumos cadou pe care vi-l puteți face de sărbători, mai ales dacă aveți un perete liber în casă, este un proiector cu specificații de top la un preț de sub 1500 lei. Acesta are un contrast specificat de 2000:1, o luminozitate de 3200 lumeni, iar tehnologia folosită este 3LCD. Trecând însă peste toate acestea, cel mai mare atuu al său este durata de viață a lămpii. Cu 10.000 de ore, sunt șanse infimă să vă loviți vreodată de nevoie schimbării lămpii. Lista de intrări include HDMI, pe lângă rețea, VGA sau RCA-uri.

Laptop HP 250 G3 pret mai mare

HP 250 G5 cu Intel Core i5 Skylake – Black Friday la CEL.ro

S-ar putea să nu vă mai schimbați laptopul prea des, dar ar fi păcat să nu profitați de această ofertă la un laptop HP cu un design atrăgător, un ecran de dimensiuni generoase și cele mai noi procesoare Intel sau plăci video AMD. Noul HP 250 G5 este construit în jurul unui display Full HD de 15,6 inci mat. Partea de procesare este o combinație între un Intel Core i5 Skylake de generația a șaptea – i5-6200U, un AMD Radeon R5 M430 și 8GB de memorie RAM DD4. Până și mediul de stocare va facilita o performanță sporită, datorită faptului că vorbim deun SSD de 256GB. Cu toate acestea, reușește să fie mai ușor de două kilograme și să aibă un preț bun.

DeLonghi ECAM 23.460 – Black Friday 2016

Cu o reducere de 50% la primul și ultimul expressor semi-profesional în care vă veți investi banii, această jucărie de la DeLonghi face minuni în ceea ce privește cafea și toate celelalte preparate derivate din cafea pe care le aveți în minte. Are un rezervor de 1,8 litri, o putere de 1450W și o presiune impresionantă de 15 bari, pentru a vă convinge că va genera cea mai aromată cafea de fiecare dată. Rezervorul de lapte din partea stângă este cireașa de pe tort, deoarece nu trebuie decât să apăsați pe un buton și veți avea cea mai pufoasă spumă de lapte deasupra unui cappuccino.

01:22 / 18.11.2016