MWC 2015 – Sony Xperia Z4 Tablet este cel mai nou concurent pentru iPad Air 2

MWC 2015 - Sony Xperia Z4 Tablet este cel mai nou concurent pentru iPad Air 2

Sony Xperia Z4 Tablet este un nou dispozitiv al producătorului japonez care ar putea concura pe viitor cu iPad Air 2. Ce îmbunătățiri aduce noua tabletă.

La MWC 2015, cei de la Sony au anunțat Sony Xperia Z4 Tablet și, spre deosebire de alte dispozitive Xperia, acesta aduce unele îmbunătățiri față de predecesorul său. Din punct de vedere al design-ului, nu foarte multe lucruri s-au schimbat. De menționat este faptul că Sony Xperia Z4 Tablet este la fel de subțire ca iPad Air 2. Alte schimbări mai importante au avut loc la capitolul hardware.

După cum scriu și cei de la Engadget, față de vechea Sony Xperia Z2 Tablet, aceasta aduce un procesor mai bun și un ecran cu o rezoluție mai bună; și cam atât. Este într-adevăr mai ușoară, dar în afară de procesor și ecran, nu sunt foarte multe de spus. Avem parte de un display QHD de 10.1 inci cu o rezoluție de 2.560 x 1.600 de pixeli, un procesor Qualcomm Snapdragon 810 cu 4 nuclee de 2 GHz și 4 nuclee de 1,5 GHz, 3GB RAM și o capacitate de stocare a datelor de 32GB cărora li se pot adăuga alți 128GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD.

Sony a inclus și o tastatură care poate fi cuplată cu tableta prin intermediul unor conectori fizici sau prin Bluetooth. Nu se știu încă detalii în legătură cu prețul viitoarei tablete, dar se estimează că aceasta ar putea costa aproximativ 500 de dolari. Puteți afla mai multe despre Sony Xperia Z4 Tablet pe site-ul oficial.

Citește și: