Samsung Galaxy S6 ar putea depăși orice așteptări: Câte precomenzi au fost înregistrate

Samsung Galaxy S6 ar putea depăși orice așteptări: Câte precomenzi au fost înregistrate

Samsung Galaxy S6 ar putea stabili noi recorduri, cele mai noi informații din Coreea indicând faptul că au fost deja înregistrate milioane de precomenzi.

Cele două modele de Samsung Galaxy S6 anunțate în cadrul evenimentului MWC 2015 au impresionat atât de mult clienții, încât numărul de precomenzi deja se ridică la câteva zeci de milioane. Noi informații din Coreea menționează nu mai puțin de 20 de milioane pentru ambele modele. Dintre acestea, 15 milioane sunt pentru varianta standard, iar 5 milioane sunt pentru Samsung Galaxy S6 Edge.

Samsung Galaxy S6, lansare în România

Cei de la Korea Times menționează că aceste 20 de milioane sunt venite din partea tuturor operatorilor din lume. Prima țară care a acceptat precomenzi a fost Olanda, acolo unde varianta standard de 32GB va costa aproximativ 700 de euro fără contract. De cealaltă parte, Samsung Galaxy S6 Edge de 32GB va costa aproximativ 850 de euro.

Coreeni menționează agresiva campanie publicitară ce va fi lansată de Samsung, înainte ca apple să lanseze noul model de iPhone în cursul acestui an. Samsung Galaxy S6 are un ecran de 5.1 inci la rezoluție 2K, folosește 3GB de memorie RAM și are un spațiu de stocare de 32, 64 și 128GB. De asemenea, rulează Android Lollipop cu interfața TouchWiz. Pentru a implementa acest nou design, Samsung a trebuit să renunțe la unele elemente ale celui vechi, inclusiv bateria ce poate fi schimbată, slotul pentru carduri microSD și rezistența la apă. Puteți citi mai multe despre Samsung Galaxy S6 pe Playtech aici.

Samsung Galaxy S6 și S6 Edge

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: