MWC 2015 – Sony lansează boxa care te urmăreşte prin casă

MWC 2015 - Sony lansează boxa care te urmăreşte prin casă

Cu un istoric destul de glorios în , Sony a anunţat la MWC 2015 o altfel de boxă inteligentă cu numele de Smart Bluetooth Speaker BSP60.

Într-o perioadă în care fiecare producător de gadgeturi s-a aruncat şi la producţia de boxe Bluetooth, speră să iasă în evidenţă cu o creaţie mai puţin obişnuită.

Intitulată Smart Bluetooth Speaker BSP60, este evident de la prima vedere că această creaţie ilustrată mai sus nu se încadrează la capitolul boxe clasice. Acesta este un gadget acţionat vocal ce se împerechează cu un Android pentru a oferi, tot vocal, un amalgam de informaţii utile, precum vremea probabilă sau programările din calendar. Totul începe cu comanda Okay Speaker, pentru a avertiza boxa că începeţi un dialog cu ea. O puteţi ruga să vă fixeze alarme, să verifice dacă aţi primit mesaje noi şi alte câteva funcţii mai mult sau mai puţin avansate. Pentru că integrează un microfon pentru preluarea de comenzi vocale, funcţionează la fel de bine şi ca un dispozitiv de teleconferinţă.

Revenind însă la partea cea mai interesantă a ecuaţiei, Smart Bluetooth Speaker BSP60 de la Sony vă urmăreşte prin casă, cu condiţia să aveţi parchet, gresie sau altă suprafaţă plană, similar cu Sony Rolly, un alt roboţel din ultimii ani ai japonezilor. În altă ordine de idei, poate şi să fugă de voi, dacă vreţi să nu vă fie foarte uşor să apăsaţi pe Snooze la alarmă dimineaţa. Dacă vreţi să vă personalizaţi propria boxă, producătorul asiatic vă permite să alegeţi culorile LED-urilor de la aşa numitele ,,urechi”.

Disponibilă din trimestrul al doilea al acestui an, Smart Bluetooth Speaker BSP60 va avea un preţ de aproximativ 300 de euro când ajunge în Europa.

Citește și: