24 aug. 2015 | 17:50

Samsung ar putea lansa două versiuni ale smartwatch-ului Gear S2

ACTUALITATE
Samsung ar putea lansa două versiuni ale smartwatch-ului Gear S2

Conform unor informații apărute de curând, viitorul smartwatch Samsung ar urma să fie disponibil în două variante diferite.

Zilele trecute, în cadrul evenimentului în care a prezentat întregii lumi cele mai noi phablet-uri ale sale, Samsung a anunțat și un nou smartwatch. Existau informații în legătură cu acesta de ceva timp, iar majoritatea acestora indicau un dispozitiv cu ecran rotund, primul de acest fel al gigantului din Coreea. Compania confirmat zvonurile în urmă cu mai mult de o săptămână, anunțând totodată că Gear S2 își va face prima apariție publică în cadrul IFA în Berlin.

Aceste vești, însă, nu au fost suficiente pentru unii oameni, astfel încât aceștia se pare că au început să verifice codul sursă de pe site-ul companiei. Deși probabil nu se așteptau, aceștia au descoperit ceva foarte interesant. Este vorba despre un Samsung Gear S2 Classic, despre care cei de la Tech Radar spun că ar urma să fie lansat în același timp cu versiunea standard a noului ceas inteligent.

În punctul acesta știm sigur doar că Gear S2 va fi metalic, rotund și că va fi lansat luna viitoare, în cadrul târgului IFA 2015. Pe baza imaginilor făcute publice de companie după evenimentul recent, putem spune că Gear S2 va rula pe baza sistemului de operare Tizen. Totuși, având în vedere că zvonurile inițiale vorbeau despre un ceas cu display rotund cu Android Wear, nu e imposibil ca Samsung să lanseze un model similar cu sistemul Google, compatibil cu toate telefoanele cu Android.