De ce ai avea nevoie de o tabletă Samsung de 18 inci?

De ce ai avea nevoie de o tabletă Samsung de 18 inci?

Chiar dacă nu prea înţeleg obsesia pentru smartphone-uri cu ecrane foarte mari, cu siguranţă nu aş înţelege utilitatea unei tablete Samsung de 18 inci.

Pentru că nu au fost niciodată foarte eficienţi în a aprecia trendurile din piaţă în timp util, cei de la Samsung lansează deja de câţiva ani smartphone-uri de toate dimensiunile şi tablete la fel. Pe ideea că poate cineva chiar îşi doreşte gadgeturi supradimensionate, în ultima perioadă au început să apară online tot mai multe zvonuri referitoare la tablete cu diagonale de peste 12 inci.

Ignorând complet gradul scăzut de portabilitate şi implicit de utilitate al unei tablete foarte mari, în urmă cu câteva zile aflam primele informaţii despre o tabletă de 12 inci preinstalată cu Windows 10. În teorie, cei de la Apple lucrează deja de câţiva ani la un iPad Pro cu diagonala de 12,9 inci, dar nu a fost niciodată confirmat oficial. După toate acestea, se pare că Samsung, ca de fiecare dată, vrea să ducă ducă ideea de tabletă la limita unui all-in-one printr-un gadget cu diagonala de 18,4 inci.

Cei de la SamMobile au informaţii de la o sursă apropiată de companie cum că o tabletă preinstalată cu Android şi o diagonală a display-ului de 18,4 inci este mai aproape de lansare decât aţi crede. Aceasta este a doua oară într-o singură lună când aflăm detalii despre ipoteticul dispozitiv.

La capitolul detalii tehnice, noua tabletă, pe lângă faptul că va fi enormă, va avea un display Full HD şi va rula din start Android 5.1 Lollipop. La interior, partea de procesare va fi asigurată de o combinaţie dintre un Samsung Exynos 7580, 2GB RAM şi o memorie internă de 32GB. Bateria incorporată va fi de 5700 mAh, deşi nu ştim exact ce autonomie va fi capabilă să asigure.

Rămâne să vedem dacă nu cumva vom afla mai multe detalii despre noua tabletă la IFA 2015. Atunci poate vom înţelege mai bine cui i se adresează un asemenea aparat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: