18 iun. 2015 | 10:40

Procesorul din OnePlus 2 e confirmat oficial de companie

ACTUALITATE
Procesorul din OnePlus 2 e confirmat oficial de companie

OnePlus are un statut foarte bun, înainte de lansarea noului model. După ce a impresionat în 2014, despre OnePlus 2 a confirmat ce procesor va folosi. Poate nu e pe placul tuturor fanilor, dar este unul dintre cele mai bune. 

Anul trecut, OnePlus One a fost telefonul care a atras atenția fără să fie vândut de o companie mare și fără să revoluționeze în vreun fel piața. Mai mult, este un startup și a crescut fără să aibă bugete imense de marketing. OnePlus One a avut dotări foarte bune, dar un preț mult mai mic decât al celor cunoscute drept flagship-uri și asta se așteaptă și de la versiunea a doua.

Până la anunțul oficial, căci s-a dovedit că data de 1 iunie a fost folosită doar pentru un anunț privind disponibilitatea vechiului model, compania a anunțat ce tip de procesor va folosi în OnePlus 2. Mesajul a fost publicat pe forumul dedicat utilizatorilor și se pare că producătorul va fi Qualcomm, iar versiunea va fi Snapdragon 810. Asta în ciuda problemelor pe care acest cip le-a avut pe HTC One M9 și LG G Flex 2.

OnePlus 2 ar avea Snapdragon 810 v2.1 optimizat pentru el, dispune de opt nuclee și arhitectură pe 64 de biți, iar din cum a fost formulat mesajul OnePlus se înțelege că vom vedea capacități video și foto impresionante pe acest telefon. Mai mult, și sistemul de operare OxygenOS va fi optimizat să ruleze foarte bine pe cipul Qualcomm. Alte dotări pe care le-ar avea OnePlus 2 sunt 3GB de memorie RAM, un ecran full HD sau QuadHD de cel puțin 5,5 inci și o cameră de 20 de megapixeli (conform celor mai optimiste zvonuri).

 

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele