Cel mai așteptat telefon din China: OnePlus Two e pregătit de lansare pentru 1 iunie

OnePlus a zguduit puțin piața telefoanelor în 2014, iar pe 1 iunie vrea s-o facă din nou. Este ziua în care chinezii ar putea lansa OnePlus Two și să ne arate dacă pot să își mențină renumele sau să dispară pe cât de repede au crescut.

În 2014, OnePlus One a fost telefonul care a atras atenția fără să fie vândut de o companie mare, ba chiar este un startup, și fără să aibă bugete imense de marketing. Mai mult, One a avut dotări foarte bune, dar un preț mult mai mic decât al celor cunoscute drept flagship-uri. Până în noiembrie anul trecut, au reușit să vândă aproximativ jumătate de milion de dispozitive și au făcut asta cu un sistem prohibitiv de invitații și precomenzi.

„Mereu vrem să zguduim industria tech. Și credem că este timpul pentru o schimbare. Află mai multe pe 1 iunie“, acesta este mesajul pe care compania l-a publicat pe Google+, atașând doar o imagine cu un OnePlus One pe masa de desenare. Dacă așteptai un OnePlus Two, acesta e momentul la care s-ar putea să-l vedem. Totuși, pe cât de bun se anunță a fi OnePlus Two, pe atât de multe probleme ar putea avea.

În 2014, OnePlus s-a remarcat prin dotări foarte bune și preț mic, iar sistemul de achiziție pe bază de invitație i-a făcut pe oameni să vorbească mai mult decât ar fi meritat telefonul. „În mod normal, când lansezi un telefon există un interes foarte mare în prima lună, apoi în a doua și a treia vânzările încep să scadă rapid. Pentru OnePlus, dacă te uiți la statistici, vânzările continuă să crească“, a declarat Carl Pei, fondator și director OnePlus, într-un interviu de anul trecut. Totuși, s-ar putea ca acest truc să nu mai funcționeze anul acesta.

OnePlus one

Pe lângă OnePlus, mai sunt alte câteva companii din China care vând produse foarte bune, iar prețul nu-i prea mare. Xiaomi este una dintre ele, Huawei la fel cu o gama Honor, iar Oppo nu-i departe de toți aceștia. Pe 1 iunie am putea vedea un OnePlus Two cu procesor Qualcomm Snapdragon 810, memorie RAM de 3GB sau 4GB, ecran de 5,5 inci full HD și o cameră foto de 13 megapixeli sau 20MP. Mai rămâne să vedem dacă dotările se confirmă și dacă prin software chinezii de la OnePlus se pot remarca cum anul trecut s-au remarcat prin hardware la preț mic.

Deși nu va fi nicidecum ca în acest video concept, OnePlus Two imaginat astfel arată foarte bine

 

12:57 27.05.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video