OnePlus Two va fi o bestie. Specificațiile ”flagship killer-uluI” chinezesc

OnePlus Two va fi o bestie. Specificațiile ”flagship killer-uluI” chinezesc

OnePlus One a fost unul dintre cele mai apreciate smartphone-uri ale anului trecut. Dacă specificațiile care au ajuns pe Internet zilele acestea se vor dovedi reale, OnePlus Two va sta și anul acesta în topul celor mai bune telefoane. 

OnePlus One a fost foarte apreciat, atât de către utilizatori, cât și de presa de specialitate, având dotări de top și un preț foarte mic.

La entuziasmul privind acest smartphone a contribuit și faptul că nu a fost un dispozitiv pe care îl putea achiziționa oricine, fiind nevoie de o invitație pentru a-l putea cumpăra. Dacă OnePlus Two se va vinde după același model, rămâne de văzut.

Până atunci, să aruncăm o privire la specificațiile OnePlus Two, care au apărut, alături de rezultatele unui test benchmark, pe site-ul Ludashi.com.

Astfel, aflăm că OnePlus Two va avea în dotare un procesor Qualcomm Snapdragon 810, lucru pe care l-am mai auzit în trecut. Alături de procesor, la performanța telefonului va contribui și o memorie RAM de 3GB.

Ecranul smartphone-ului va fi de 5,5 inch și va avea o rezoluție de 1920×1080, iar camerele foto vor fi de 13, respectiv 5MP. Cu toate că pe partea de multimedia există smartphone-uri considerabil mai strălucite, restul specificațiilor ne spun că smartphone-ul va fi unul dintre cele mai puternice lansate anul acesta.

Modelul care apare în imaginile de mai jos poartă numele de cod A2003, dar un leak anterior vorbea despre modelul A2001, deci e posibil ca cei de la OnePlus să lanseze simultan două telefoane, probabil cu ecrane de dimensiuni diferite.

Se anticipează că prețul OnePlus Two va ajunge la aproximativ 400 de dolari fără abonament.

oneplus-a2003-specs-leak-1 oneplus-a2003-specs-leak-2