04 apr. 2015 | 14:57

Chinezii au scos un nou sistem de operare pentru OnePlus One: De unde poți descărca OxygenOS

ACTUALITATE
Chinezii au scos un nou sistem de operare pentru OnePlus One: De unde poți descărca OxygenOS

Trebuia să ajungă în urmă cu o săptămână, dar acum noul sistem de operare OxygenOS pentru OnePlus One a fost lansat în sfârșit.

Chinezii de la OnePlus au avut nevoie de o săptămână în plus pentru a lansa noul lor sistem de operare pentru cunoscutul OnePlus One. OxygenOS este numele noului sofwtare, iar acesta deja poate fi descărcat de pe site-ul oficial al companiei. Conform celei mai noi postări pe blogul oficial OnePlus, noul OxygenOS va asigura update-uri mai rapide și o gamă de servicii mai bine integrate. Din câte se pare, OxygenOS le va permite chinezilor să răspundă mai repede la feedback-ul primit din partea clienților.

Noul sistem de operare pentru OnePlus One este bazat pe Android Lollipop, accentul fiind pus pe performanță și autonomia baterie. La fel ca alte telefoane de pe piață, OxygenOS suportă controlul prin gesturi, ceea ce înseamnă că puteți ”desena” diverse forme pe ecran pentru a lansa aplicații ma rapid. Alte aspecte interesante sunt posibilitatea de a schimba opțiunile disponibile în meniul ”Setări rapide” și de a opta pentru butoane capacitive, sau butoane pe ecran.

Impresiile utilizatorilor deja au început să apară pe internet, aceștia menționând lipsa de elemente cu adevărat noi din noul sistem de operare pentru OnePlus One. OxygenOS nu este un update obligatoriu, cei care-l doresc putând accesa acest link. Pentru mai multe informații, puteți vizita blogul OnePlus.