MWC 2015 – Lenovo are noi tablete cu Android: Sunt ieftine și bune pentru multimedia

MWC 2015 – Lenovo are noi tablete cu Android: Sunt ieftine și bune pentru multimedia
Răzvan Băltărețu
12:00 02.03.2015

La MWC 2015, Lenovo aduce alături de telefoane și Tablete noi cu Windows. Acestea sunt Lenovo Tab 2 A8 și Lenovo Tab 2 A10-70, alături de Miix 300.

Tabletele Lenovo prezentate la MWC 2015 dispun de tehnologia Dolby Atmos, care îmbunătățește claritatea și profunzimea sunetului redat de boxele încorporate, optimizând astfel experiența de vizionare a filmelor și a serialelor de televiziune, dar și pe cea a audițiilor muzicale.

Cu Tab 2 A10-70 utilizatorii aula dispoziție o tabletă cu ecran generos, ușoară și subțire, care vine însă echipată cu o serie de caracteristici și funcții multimedia optimizate. De vreme ce mulți utilizatori preferă să-și folosească tableta pentru relaxare, urmărind conținut digital, aceștia vor aprecia ecranul full HD de 10,1 inci, se arată în comunicatul remis „Playtech“.

Cu o grosime de 8,9 mm și o greutate de 500 de grame, se potrivește perfect chiar și atunci când utilizatorii sunt în mișcare. Tableta rulează sistemul de operare Android 4.4 pe un procesor MediaTek cu patru nuclee, iar performanțele sale sunt îmbunătățite comparativ cu cele ale modelului predecesor, prin modulul WiFi dual band și camera principală de 8 megapixeli. Tab 2 A10-70 este disponibilă în două culori, Pearl White sau Midnight Blue. Prețul este sub 200 de dolari.

Lenovo Tab 2 A10-70

Tab 2 A8 este companionul pentru cei care vor să rămână conectați. Cu un preț de pornire de 129 de dolari, Tab 2 A8 îndeplinește cu succes cele mai frecvente sarcini de conectivitate personală, de la acces la rețele de socializare, la conferințe video online. Mai ușoară decât modelul Tab 2 A10-70, cu o greutate de numai 360 de grame, și fiind la fel de subțire, Tab 2 A8 are o autonomie care îi permite să ofere conectivitate pentru întreaga zi lucrătoare de 8 ore, fără să mai aibă nevoie de o nouă reîncărcare.

Tab 2 A8 este prima tabletă care utilizează sistemul de operare Android 5.0 Lollipop, iar procesorul este un MediaTek cu patru nuclee. De asemenea, tableta dispune de un spațiu de stocare de până la 32GB cu ajutorul unui card de memorie microSD și este disponibilă în patru culori: Pearl White, Ebony, Midnight Blue sau Neon Pink.

De când și cât vor costa tabletele Lenovo

Lenovo Tab 2 A10 va fi disponibilă începând cu luna aprilie, în pachete de caracteristici ce au un preț de pornire de aproximativ 199 de dolari pentru modelele Wi-Fi și 279 de dolari pentru modelele LTE.

Lenovo Tab 2 A8 va fi disponibilă începând din luna iunie, în pachete de caracteristici cu un preț de pornire de aproximativ 129 de dolari pentru modelele Wi-Fi și 179 de dolari pentru modelele LTE.

Lenovo ideapad Miix 300, despre care poți afla mai multe de aici, va fi disponibilă începând cu luna iulie la marii retailer. Prețul de pornire va fi de aproximativ 149 de dolari.

Lenovo MIIX 300

Comentarii
loading...