Android Lollipop are o problemă serioasă care le dă bătăi de cap utilizatorilor

, 31 Dec, 16:09

Android Lollipop este cea mai mare schimbare pe care Google a adus-o sistemului de operare pentru smartphone-uri. Totuși, s-ar părea că lansarea a fost una pripită, iar utilizatorii sunt cei care suferă consecințele.

nexus 7 cu android lollipop

Anul 2014 ne-a arătat tuturor că poate e mai bine să așteptăm puțin înainte să ne instalăm cea mai nouă versiune a unui sistem de operare.

Când cei de la Apple au lansat versiunea iOS 8.0.1, utilizatorii de iPhone 6 s-au trezit cu dispozitivele blocate. Cu toate că cei care au făcut schimbarea de la KitKat la Lollipop nu au avut probleme la fel de serioase, bugurile noului sistem de operare le-au dat și lor bătăi serioase de cap.

Update-ul la Android Lollipop 5.0.1, lansat de Google în urmă cu câteva zile, s-a dovedit a fi un chin major pentru smartphone-uri și tablete.

Problema este una de tip memory leak și nu permite dispozitivelor să elibereze memoria RAM la timp. Ca rezultat, aplicațiile dau erori și se închid până când dispozitivul este restartat.

Printre dispozitivele afectate se numără smartphone-urile Nexus 6, Nexus 5 și Nexus 4, dar și tableta Nexus 7. Pe forumul Google s-au plâns deja peste 2.000 de persoane, și o actualizare care să rezolve această problemă ar putea fi lansată în curând.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

E adevărat. Pe un Nexus 7 (2013) m-am trezit ca atunci când încercam sa lansez o aplicatie, aceasta se închidea instant. Verificând RAM-ul disponibil, mai aveam liberi doar cca. 350MRAM din 2GRAM. După restart am avut liberi cca.1,3GRAM

„Update-ul la Android Lollipop 5.0.1, lansat de Google în urmă cu câteva zile … ” – Acesta a fost lansat acum 2 saptamani. Daca tot preluati stiri de pe marile site-uri de specialitate macar traduceti mot-a-mot tot. 🙂 Si cred ca este profesional sa treceti si sursa de unde preluati, in cazul de fata BGR.com

Pe LG G3 nu mai merge sa pun widget-uri pe ecranul de blocare in rest functioneaza foarte bine.7

Eu nu am nici cea mai mica problema pe n7 2013

Ha, ha, ha! Eu am Nokia Lumia 520 cu Windows Phone 8.1 Update și nu am bug-uri de genul asta! Tot astia cu Wingows Phone suntem mai tari! Ha!

Intotdeauna se lauda cu schimbari majore, insa de la Android Honeycomb nu am mai vazut mari schimbari majore.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail