MWC 2015 – Huawei Talkband N1 e și MP3 player, și handsfree Bluetooth

MWC 2015 – Huawei Talkband N1 e și MP3 player, și handsfree Bluetooth
13:25 02.03.2015

La MWC 2015, Huawei, pe lângă un amalgam de noi tablete şi smartphone-uri, a anunţat N1, un player MP3 combinat cu un headset Bluetooth.

După ce cei de la Sony au lansat mai multe generaţii de playere MP3 ascunse într-o pereche de căşti in-ear, a venit rândul celor de la Huawei să împrumute o idee similară într-un nou produs inovativ.

Gadgetul din imaginea de mai sus poartă numele de N1 şi este dedicat persoanelor active care îşi petrec o mare parte din timp mergând la sală. Căştile sunt certificate IP54 pentru rezistenţă la praf şi apă, astfel nu veţi avea niciodată emoţii că le folosiţi în condiţii nepotrivite. Marele lor avantaj este că nu funcţionează neapărat în tandem cu un telefon. Deşi le puteţi folosi ca pe un banal handsfree Bluetooth, la bază acestea reprezintă un MP3 player dedicat.

Talkband N1 are o memorie internă de 4GB, poate stoca fără probleme până la 1.000 de melodii şi se încadrează în doar 18 grame. Poate reda frecvenţe de până la 20 KHz şi, datorită construcţiei metalice, are un design premium. În teorie, fiind atât de uşoare, ar trebui să fie foarte confortabile după o lungă perioadă de timp de utilizare, deşi, fără a le testa, nu suntem siguri.

Conectate la un telefon, pe lângă faptul că vă permite să purtaţi conversaţii, vă monitorizează şi câteva aspecte ale efortului fizic, inclusiv distanţa parcursă, calorii consumate şi alte câteva particularităţi.  Atunci când nu le folosiţi, datorită capului magnetic aflat la capătul fiecărei căşti, le puteţi uni împreună sub formă de medalion. Nu ştim încă o dată exactă de lansare sau un preţ, dar nu ar trebui să dureze mai mult de câteva săptămâni până când vor ajunge pe piaţă.

loading...