S-a lansat oficial Huawei Talkband B1, o altfel de brăţară inteligentă

S-a lansat oficial Huawei Talkband B1, o altfel de brăţară inteligentă
Alexandru Puiu
12:00 24.06.2014

Într-o lume în care tot mai multe companii îşi încearcă norocul cu smartwatch-uri, reinventează ideea de brăţară inteligentă.

Huawei Talkband B1

În luna februarie a acestui an, am atras atenţia pentru prima oară asupra unei . Aflată în cadrul MWC în stadiu de proiect, respectiva brăţară a devenit acum un produs de serie.

Huawei Talkband B1 este primul gadget purtabil al chinezilor şi, pe lângă faptul că arată foarte bine, vine şi cu câteva funcţii unice. 

În primul rând, rezistă la intemperii, fiind partenerul ideal pentru surfing sau mers pe munte. Huawei Talkband B1 colaborează de minune atât cu Androide cât şi cu iDevice-uri, iar prin intermediul NFC puteţi grăbi şi mai mult procesul de împerechere. Pentru a nu consuma prea multă energie când vă sincronizează statisticile legate de viaţa voastră activă, foloseşte cel mai recent standard Bluetooth 4.1.

Vizavi de activităţile monitorizate, Talkband-ul ştie numărul exact de paşi pe care i-aţi făcut într-o zi, caloriile pierdute, numărul orelor de somn pe care le-aţi petrecut în pat şi calitatea somnului. Nu în ultimul rând, partea cu display-ul se poate detaşa foarte uşor din brăţara de silicon pentru a funcţiona ca o cască handsfree.

Mai multe detalii legate de funcţionalitatea oferită de acest aparat veţi putea obţine din clipul de mai jos. Autonomia specificată de producător, asigurată de o baterie infimă de 90 mAh, este de 6 zile de utilizare obişnuită, 7 de ore vorbit la handsfree şi 14 zile de standby. În aceste condiţii, este cu mult peste ceasurile inteligente ale unor producători precum Samsung.

Comentarii
loading...