Huawei a lansat la MWC un gadget creativ cu numele de TalkBand

Huawei a lansat la MWC un gadget creativ cu numele de TalkBand

TalkBand, al celor de la , este unul dintre hibridele care a reuşit să-mi trezească interesul înainte de a-l fi ţinut în mână.

Huawei TalkBand B1

Pare un trackband obişnuit şi face o treabă foarte bună în a îndeplini această sarcină. Este destul de compact, se integrează într-o varietate de brăţări multicolore şi îndeplineşte foarte multe sarcini care ţin de monitorizarea efortului fizic. În plus, vă ajută să vorbiţi la el fară să păreţi Robocop.

Huawei TalkBand este un alt gadget lansat de compania chineză în cadrul unui eveniment desfăşurat astăzi la Barcelona. Ca în cazul MediaPad X1, câteva imagini cu această brăţară au circulat pe internet săptămâna trecută, cu singura diferenţă că acum înţelegem un pic şi funcţionalitatea sa.

Pe lângă un display OLED curbat de 1,4 inci, toată partea neagră este de fapt un handsfree detaşabil, pe care îl puteţi scoate din brăţară, introduce în ureche şi purta un dialog cu interlocutorul care v-a apelat. Interacţionează prin Bluetooth cu smartphone-ul din buzunar, dar partea ciudată este că nu face decât să afişeze notificări, nu include un ecran sensibil la atingere sau alte butoane. Toata partea de interacţiune se realizează prin intermediul unei aplicaţii dedicate de smartphone. Este rezistent la apă şi la praf datorită certificării IP57. Pentru încărcare se foloseşte un port USB ascuns în brăţară, iar cei de la Huawei promit o autonomie de aproximativ şase zile generată de bateria de 90 mAh. Are o grosime de 14,6 milimetri şi include NFC pentru împerechere rapidă cu un telefon sau tabletă.

Preţul pentru Huawei TalkBand este de 99 euro şi ar trebui să fie disponibil în magazine în câteva luni.

huawei_talkband_3-100247250-large

Huawei TalkBand b1

Huawei TalkBand conectivitate

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: