HTC introduce Butterfly J și ne arată ce ecran 2K putea avea One M9

HTC introduce Butterfly J și ne arată ce ecran 2K putea avea One M9

Taiwanezii au lansat în Japonia noul HTC Butterfly J, cu dotări mai bune decât oricare alt telefon produs de aceștia în trecut.

HTC a lansat un telefon cu specificații mai bune decât flagship-ul său One M9. Combinând unele elemente specifice modelului One M9+ și altele specifice lui One M9, acesta are o construcție de tip ”unibody” din plastic și este rezistent atât la apă, cât și la praf. Camera foto secundară este situată pe mijloc în partea de sus, HTC Butterfly J având, de asemenea, și boxe frontale stereo. Acesta impresionează, însă, prin specificațiile sale.

HTC Butterfly J

Conform Phonearena, HTC Butterfly J este dotat cu un ecran de 5,2 inci cu o rezoluție QHD, un procesor Qualcomm Snapdragon 810, 3GB RAM și o capacitate de stocare a datelor de 32GB. Acesteia din urmă i se pot adăuga alți 128GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD. Camera foto principală este de 20 de megapixeli, în timp ce camera secundară este de 13 megapixeli, la fel ca HTC Desire Eye.

HTC Butterfly J are o baterie de 2.700 mAh, una destul de mică dacă luăm în considerare ecranul QHD. Terminalul va rula Android 5.0 Lollipop și va apărea în magazinele din Japonia în luna iunie. Rămâne de văzut dacă taiwanezii îl vor lansa și în alte țări pe viitor.

HTC Butterfly J variante

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: