HTC One Mini 2 nu va primi Android Lollipop: Care sunt motivele acestei decizii

HTC One Mini 2 nu va primi Android Lollipop: Care sunt motivele acestei decizii

HTC One Mini 2 nu va primi cea mai nouă versiune de Android, așa cum reiese dintr-un tweet al companiei taiwaneze.

HTC One Mini 2 are aproape un an de când a fost lansat, însă sistemul de operare al acestuia se pare că nu va fi actualizat niciodată la cea mai nouă versiune de Android. După cum a scris și site-ul Android Authority, taiwanezii au răspuns de curând pe Twitter unui utilizator care era curios în legătură cu data în care upgrade-ul pentru HTC One Mini 2 va fi livrat.

După cum reiese din tweet-ul pe care îl puteți vedea mai jos, HTC a ajuns la concluzia că o actualizare pentru One Mini 2 nu ar mai garanta o experiență optimă pentru utilizator. Într-adevăr, HTC One Mini 2 nu are cele mai bune specificații, fiind dotat cu un Snapdragon 400 de 1,2 GHz și 1GB RAM.

Cu toate acestea, cei de la Motorola au reușit însă să creeze o versiune stabilă pentru prima generație de Moto G, iar diferențele dintre acesta și One Mini 2 sunt foarte mici. Cele două telefoane beneficiază chiar de același procesor. HTC One Mini 2 are o construcție solidă realizată dintr-un aluminiu plăcut la privire și senzațional la atingere. Puteți citi review-ul complet pe Playtech aici.