HTC ar putea lansa o tabletă bazată pe Nexus 9: Ce schimbări vor fi la specificații

HTC ar putea lansa o tabletă bazată pe Nexus 9: Ce schimbări vor fi la specificații

HTC ar putea lansa în viitorul apropiat o tabletă bazată pe recenta Google Nexus 9, însă specificațiile ar putea fi schimbate un pic.

Planurile celor de la HTC de a lansa câteva noi modele de tablete au ieșit la suprafață cu ceva timp înainte de lansarea lui Nexus 9. După lansarea pe piață a tabletei destinată celor de la Google însă, mulți au uitat de celelalte modele pe care taiwanezii le pregăteau. Acum, una dintre ele a revenit în atenția tuturor și, conform noilor zvonuri apărute pe internet, ar putea fi bazată chiar pe modelul Nexus 9.

Ca specificații, aceasta ar urma să fie, totuși, diferită față de Google Nexus 9. Nu știm, însă, exact ce ar însemna acest lucru. Dacă este să ne luăm după Phonearena, am putea crede specificațiile vor fi mai bune, din moment ce HTC acordă atât de mult timp creării propriu-zise a dispozitivului. Cu toate acestea, Nexus 9 vine cu niște componente atât de performante, încât ar părea greu de crezut că vom asista la lansarea unei tablete HTC mai bune anul acesta.

Nexus 9 are un ecran de 9 inci și este destul de mică pentru a fi ținută într-o mână. Aceasta are un spate din plastic cauciucat, așa cum am văzut și pe generația de anul trecut. Sosește împreună cu o tastatură magnetică, care se atașează cu ușurință și o putem ține la diferite unghiuri. Bateria are 6.700 de miliamperi, camera foto este de 8 megapixeli, iar cea frontală de 1,6 megapixeli. Procesorul este Nvidia Tegra K1, la 2,3 GHz, iar capacitatea de stocare va fi de 16 și 32 de GB. Puteți citi mai multe despre Nexus 9 pe Playtech aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: