HTC vrea să ia fața celor de la Samsung: Va lansa One M9 cu două ore mai devreme

HTC vrea să ia fața celor de la Samsung: Va lansa One M9 cu două ore mai devreme

Atât HTC One M9, cât și Samsung Galaxy S6 vor fi anunțate în cadrul MWC, dar unul dintre telefoane ar putea avea un mic avantaj.

În ceea ce privește lansările de telefoane în cadrul Mobile World Congress 2015, atât Samsung cât și HTC au reușit să atragă atenția tuturor. Ambele companii s-au bucurat de un succes limitat cu ultimele lor flagship-uri și ambelet trebuie să lanseze ceva impresionant pentru trece peste situația actuală dificilă.

Fără a fi subiectivi, trebuie să recunoaștem că Samsung Galaxy S6 a atras atenția publicului mai mult. Ar putea fi din cauza schimbărilor majore pe care le-ar aduce, sau ar putea fi din cauza situației celor de la Samsung și a nerăbdării de a vedea cum vor răspunde. Din această cauză, cei de la HTC răspund printr-o mișcare interesantă. Astfel, lansarea flagship-ului HTC One M9 va avea loc la ora 4, ora Spaniei, în timp ce Samsung Galaxy S6 va fi anunțat la 6:30, cu două ore și jumătate mai târziu.

Mișcarea nu înseamnă neapărat că HTC va reuși să ia fața celor de la Samsung. După cum scriu și cei de a Phonearena, taiwanezii mizează pe faptul că vor impresiona prin noul lor telefon, iar oamenii nu vor mai fi interesați de Samsung Galaxy S6. Este greu de crezut, însă, că așa ceva se va întâmpla.

Ca dotări tehnice posibile, Samsung Galaxy S6 va avea cel mai bun procesor Exynos, produs de sud-coreeni, sau un Qualcomm Snapdragon 810, 3GB de memorie RAM, spațiu de stocare de 16GB și mai mare, menținând suportul pentru card microSD, conectivitate 4G și o cameră foto de 16 sau 20 megapixeli cu focalizare prin detecție de fază, ca pe Note 4 și Galaxy S5. Ca design, ne așteptăm la un telefon similar Note Edge, dar cu ecran de aproape 5,2 inci la rezoluție 2K. În aproape o lună vom afla exact. Puteți citi mai multe despre Samsung Galaxy S6 pe Playtech aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: