Noul domeniu ”.how” de la Google este calea ideală de a-ți împărți cunoștințele cu ceilalți

Noul domeniu ”.how” de la Google este calea ideală de a-ți împărți cunoștințele cu ceilalți

Google a lansat de curând domeniul ”.how” special pentru cei care vor să-și împartă cunoștințele cu ceilalți într-un mod rapid și eficient.

Probabil cel mai ușor site de creat este acela prin intermediul căruia vrei sa-i înveți pe ceilalți ceea ce tu cunoști deja. Asta deoarece conținutul unui astfel de site nu ar necesita o cercetare amănunțită, conținutul bazându-se mai mult sau mai puțin pe propriile cunoștințe. Cei de la Google s-au gândit că astfel de site-uri ar trebui să fie mai ușor de accesat și astfel, în 2014, au achiziționat domeniul ”.how”.

Aparent, căutările legate de cum se fac anumite lucruri sunt cele mai comune. După cum scrie și Verge, acum, oricine poate cumpăra un URL cu domeniul respectiv pentru a-și porni propriul website prin care vor să-i învețe pe ceilalți un anumite lucru.

În funcție de domeniul pe care îl căutați, prețurile vor varia. Cei de la Verge au căutat ”makemoney.how” și l-au găsit la un preț de aproximativ 700 de dolari. Domenii precum ”swim.how” și ”getrich.how” sunt și ele foarte scumpe, costând 687 de dolari și, respectiv, 424. Potențialul unui asemenea domeniu este incontestabil, dar va mai dura ceva până vom vedea astfel de site-uri populare. Dacă vreți să vă cumpărați propriul domeniu ”.how”, puteți accesa pagina GET.how pentru a afla dacă numele pe care vi l-ați dori pentru website-ul vostru este disponibil.

Citește și: