HTC aduce Android Lollipop chiar și pe primul HTC One mini. Când vine actualizarea

HTC aduce Android Lollipop chiar și pe primul HTC One mini. Când vine actualizarea

Taiwanezii de la HTC urmează să lanseze curând actualizarea la Android 5.0 Lollipop pentru HTC One M8. Dar se pare că vârful de gamă al companiei nu este singurul dispozitiv ce va primi update-ul.

Utilizatorii de HTC One M8 se vor bucura de Android 5.0 Lollipop până la finalul acestei luni, iar pe Internet a fost publicat chiar și un clip video cu un astfel de smartphone care rulează sistemul nou. Și HTC One M7 va beneficia de update în aceeași perioadă.

Acum, mulțumită site-ului HTCViet, știm că actualizarea va veni și pe alte terminale produse de compania taiwaneză și știm și datele când se va întâmpla acest lucru.

Astfel, după HTC One M8, primele smartphone-uri care vor primi Lollipop sunt HTC One E8, HTC Desire Eye, HTC One M8 Eye și HTC Butterfly 2. Asta se va întâmpla în luna februarie.

În luna martie, taiwanezii vor trimite update-ul pentru HTC One Max, HTC One M7 Dual SIM, HTC Desire 816, HTC Desire 820U, HTC One mini 2, HTC One E8 China și HTC One M8 Eye China.

Ultima rundă de update-uri, care va avea loc la începutul lui aprilie, va aduce ”acadele” pe HTC Desire 610, HTC mini 2 UL, HTC Desire 820, HTC Desire 510 și, surprinzător, pe primul HTC One mini.

Citește și: