18 nov. 2014 | 20:58

HTC One M8 – acum și în varianta Windows Phone, pentru americani

ACTUALITATE
HTC One M8 - acum și în varianta Windows Phone, pentru americani

HTC One M8 este un telefon foarte reușit. Au spus-o mulți și o mai spun și acum, este probabil smartphone-ul cu cel mai frumos design.

HTC-One-M8-Windows-Phone

Ei bine, cei din Statele Unite au acum posibilitatea de a achiziționa noul HTC One M8 cu Windows Phone. Da, ați citit bine, HTC a produs o variantă a acestui smartphone care funcționează cu Windows Phone. Dispozitivul va fi la vânzare începând cu data de mâine la T-Mobile. Am auzit acum câteva luni ceva zvonuri cum că HTC ar lansa un dispozitiv cu Windows Phone însă toți ne-am gândit la un model nou, probabil pe segmentul de mainstream. Varianta cu Windows Phone deține aceleași componente hardware diferența fiind doar sistemul de operare care acum este cel de la Microsoft.

Având în vedere că T-Mobile este acum și la noi sub forma lui Telekom Romania, este corect să ne gândim că acest dispozitv și-ar putea face apariția și la noi? Știu că Statele Unite reprezintă o piață semnificativ mai mare unde Microsoft are alt renume pe acest segment, însă e greșit dacă mi-aș dori să văd cum funcționează un astfel de terminal acum pe Windows Phone? Deocamdată ne hrănim cu informații de peste ocean însă cine știe, poate îl vom vedea și pe la noi.