Google știe mai bine decât tine care sunt cele mai bune poze

Google știe mai bine decât tine care sunt cele mai bune poze

Noua aplicație pentru cameră de pe Android M are putea beneficia de un mod ”Smart Burst”, o premieră pentru sistemul de operare al celor de la Google.

Odată cu lansarea noii versiuni a sistemului lor de operare, cei de la Google vor să introducă o serie de schimbări relativ importante. Printre altele, Android M aduce schimbări importante la capitolul confidențialitate. Astfel, în timp ce în prezent este necesar să fii de acord cu toate permisiunile pe care ți le cere o aplicație pentru a o putea instala, pe viitor, fiecare utilizator va putea determina elementele la care aplicațiile au acces.

De asemenea, Android M va veni cu suport pentru USB-C și Chrome Custom Tabs, care îți permite să folosești browser-ul într-o aplicație, reținându-ți toate datele din aplicație. Astfel, dezvoltatorii pot include funcționalitatea în aplicațiile lor, iar când utilizatorul ajunge în modul web view din app view va fi autoautentificat, luând date din aplicație (pe care utilizatorul deja le-a dat).

Alături de acestea, Android M se pare că va introduce un nou mod pentru camera foto. Astfel, conform celor de la Android Police, Google va introduce un mod Smart Burst care le va permite utilizatorilor să facă un număr mare de poze într-un timp foarte scurt. Acestea vor fi apoi analizate apoi de către telefon, care le va selecta pe cele mai bune.

Desigur, aceasta este o noutate importantă pentru telefoanele cu varianta stoc de Android, însă producători precum Samsung și HTC au implementate astfel de feature-uri cu mai mult timp în urmă. Puteți afla mai multe despre Android M și beneficiile aduse de noul sistem de operare din acest articol.