16 apr. 2015 | 16:54

LG G4 și ecranul acestuia sunt prezentate într-un nou teaser

ACTUALITATE
LG G4 și ecranul acestuia sunt prezentate într-un nou teaser

Cu aproape o săptămână până la marea lansare, sud-coreenii ne prezintă ecranul viitorul LG G4 în cel mai nou teaser.

Pe 28 aprilie, coreenii de la LG vor prezenta oficial cel mai nou flagship al companiei. LG G4 a devenit unul dintre cele mai așteptate telefoane al anului, mulți fiind interesați de răspunsul pe care LG l-a pregătit giganților de la Samsung și HTC, companii care au apucat deja să-și lanseze vârfurile de gamă din acest an.

lg g4 8

După ce în urmă cu câteva zile am avut parte de o scurtă prezentare a camerei, LG ne prezintă acum ecranul cu care va fi dotat noul telefon, unul mult mai luminos, cu o diagonală de 5,5 inci și aceeași rezoluție QHD de 2.560 x 1.440 de pixeli. În noul teaser nu puteți vedea decât conturul telefonului, însă grație pozelor ajunse online în urmă cu câteva zile, avem acces la un număr de imagini în care LG G4 poate fi admirat.

LG G4 este așteptat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 810, cu 3GB de memorie RAM și o cameră foto de cel puțin 13 megapixeli, dacă nu cumva va fi de 20 MP. De asemenea, ecranul va fi 2K de aproximativ 5,5 inci și butoanele vor rămâne pe spatele dispozitivului. Până atunci există deja LG G Flex 2, pentru cei care vor ceva special.