13 mart. 2015 | 15:34

Versiunea mai mare de LG G4 este inspirată de Samsung: Ce ar oferi un Note de la LG?

ACTUALITATE
Versiunea mai mare de LG G4 este inspirată de Samsung: Ce ar oferi un Note de la LG?

În acest moment, dacă vorbești despre LG și despre planurile de lansare a unui nou flagship, sunt șanse foarte mari să te gândești la G4. Acum că Samsung și HTC și-au făcut anunțurile oficiale, a venit și rândul lui LG să îi urmeze.

Deși LG G4 se anunță promițător, sud-coreenii ar pregăti și o versiune Note, un phablet care să concureze cu Samsung, iPhone 6 Plus și altele similare. Despre G4 se zvonește că va fi un terminalul cu o cameră de 16 MP, procesor Qualcomm Snapdragon 810, ecran QHD, minimum 3GB de memorie RAM. Deși nu există detalii oficiale, se pare că noul phablet LG va fi numit G4 Note.

Numele trimite către Samsung și se pare că nu sunt niște simple speculații: LG a înregistrat deja numele G4 Note în Coreea de Sud. Carcasa va fi inspirată din designul lui LG G Flex 2, camera va de 20 de megapixeli, iar mărimea ecranului ar putea fi de 5,7 inci, iar rezoluția ar putea atinge 2.880 x 1.620 pixeli, adică 2K, scrie PocketNow.

Chiar dacă denumirea nu este originală, lansarea unei serii de terminale mai mari ar avea sens. Totuși, rămâne de văzut cum LG își va poziționa modelul în comparație cu iPhone 6 Plus, Galaxy Not 4 și viitorul Note, și cele de la Huawei. Un review cu Note 4 de la Samsung ai aici.

Autor: Andrada Bonea