LG ne arată, accidental, o grămadă de imagini detaliate cu LG G4 [FOTO]

LG ne arată, accidental, o grămadă de imagini detaliate cu LG G4 [FOTO]

Ieri am văzut o serie de fotografii cu LG G4 postate chiar de LG, pe un microsite al companiei. Astăzi, pe Internet, circulă chiar și mai multe imagini cu vârful de gamă sud-coreean. 

Din noile poze vedem că LG G4 va veni cu două tipuri diferite de carcase interschimbabile: din piele și dintr-un plastic texturat.

LG G4 cu carcasă din piele va fi disponibil în șase culori (bej, negru, maro, galben, roșu și bleu), iar cel cu carcasă din plastic, în trei culori (alb, bej, albastru).

Cel mai probabil, compania va vinde carcasele și separat, pentru cei care vor dori să-și asorteze telefonul cu ținuta.

În imaginile scăpate de LG vedem și interfața camerei de fotografiat. Știam deja că pe spatele LG G4 va fi o cameră de 16MP cu diafragmă F/1.8 și stabilizare optică a imaginii, iar acum vedem în detaliu și opțiunile pe care le vor avea la dispoziție cei care preferă să-și facă singuri setările.

Smartphone-ul va avea un display de 5.5 inch cu rezoluție 2560×1440 sub care va fi un procesor Snapdragond 810 (sau 811) și 3 sau 4GB memorie RAM. Bateria va fi tot de 3.000 mAh, la fel ca la modelul precedent, iar noi sperăm că LG a micșorat consumul de energie al ecranului.

LG G4 va fi lansat oficial pe 28 aprilie.

Citește și:
Etichete: