CES 2015: LG a prezentat telefonul care ar putea rivaliza cu Samsung Galaxy Note Edge

CES 2015: LG a prezentat telefonul care ar putea rivaliza cu Samsung Galaxy Note Edge

La CES 2015, unele dintre cele mai importante anunțuri par a fi făcute în spatele ușilor închise, așa cum este cazul acestui telefon prezentat de cei de la LG.

În cadrul CES 2015 până acum au fost prezentate numeroase dispozitive interesante, de la smartphone-uri și tablete, la hibride precum cele lansate de Asus. Nici cei de la LG nu s-au lăsat mai prejos, compania sud-coreeană făcând niște anunțuri foarte importante. Cu toate acestea, se pare că LG a păstrat unele device-uri secrete, prezentările acestora având loc în spatele ușilor închise.

Conform ultimelor informații apărute pe internet, cei de la LG au prezentat un telefon cu ambele margini curbate. Cu toate acestea, cineva se pare că a reușit să facă o poză dispozitivului, aceasta apărând pentru prima oară pe site-ul inews24.

lg display curved display ces 2015

Partea care a atras atenția cel mai mult a fost ecranul, un Plastic AMOLED care, spre deosebire de Samsung Galaxy Note Edge, are ambele margini curbate. După cum notează și GforGames, lăsând la o parte marginile curbate, ecranul pare a avea o rezoluție HD, motiv pentru care ar putea fi doar un prototip. Pentru a vă face o idee, Samsung Galaxy Note Edge are un ecran QHD cu o rezoluție de 2.560 x 1.440 de pixeli, dacă nu luăm în considerare marginile.

Cu câteva luni în urmă, au apărut zvonuri în legătură cu un telefon Xiaomi cu ecran curbat pe ambele margini. Modelul celor de la Xiaomi are urma să aibă ecranul curbat pe ambele margini laterale și pe Internet a apărut prima fotografie cu el. La fel ca și în cazul Galaxy Note Edge, Xiaomi Arch ar urma să se folosească de lateralele curbate pentru a afișa notificări sau pentru a permite accesul rapid la diverse aplicații. Conform unor zvonuri, ecranul ar urma să fie furnizat de LG, motiv pentru care am putea credea că cel prezentat în secret la CES 2015 este cel ce va fi montat pe Xiaomi Arch, sau un pre-alpha al acestuia. Puteți citi mai multe despre Xiaomi Arch pe Playtech aici.