Chinezii de la Xiaomi pregătesc un flagship cu specificații de top

Chinezii de la Xiaomi pregătesc un flagship cu specificații de top

Viitorul flagship al celor de la Xiaomi a fost discutat pe larg în ultimul timp, iar acum un nou leak ne prezintă posibilele specificații ale telefonului.

cele mai bune telefoane din china mi5

După cum probabil știți deja, anul 2014 a fost unul foarte bun pentru chinezii de la XiaomiNu numai că a lansat câteva modele foarte interesante care au atras atenția tuturor, dar a și devenit  al patrulea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume (pentru o perioadă foarte scurtă, Xiaomi a fost chiar pe locul trei, până când cei de la Lenovo au finalizat achiziția Motorola). După ce în urmă cu câteva zile au reușit să atragă atenția prin lansarea modelului Redmi 2S, modelul care iese acum în evidență este mult-așteptatul Xiaomi Mi5.

Viitorul flagship a fost listat de curând pe site-ul Oppomart cu un preț de 599 de dolari. Deși nu au fost afișate imagini, specificațiile au fost incluse. Conform site-ului, Xiaomi Mi5 va fi dotat cu un procesor quad-core Qualcomm 805 de 2,5 GHz, 3GB RAm și va fi disponibil în două variante cu două capacități de stocare diferite: 16 și 64GB. Bateria este de 3.600 mAh. iar camera foto principală este de 16 megapixeli. Xiaomi Mi5 ar putea avea, de asemenea, un ecran de 5,7 inci cu o rezoluție QHD (2.560 x 1.440 de pixeli).

Predecesorul acestuia, modelul Mi4, beneficiază un ecran de 5 inci Full HD, un procesor Qualcomm Snapdragon 801 la 2,5 Ghz, 3 GB de RAM și o baterie destul de bună, de 3.080 de miliamperi. Puteți citi mai multe despre Xiaomi Mi4 pe Playtech aici.