CES 2015 – LG G Flex 2 e lansat oficial: are cel mai bun procesor și ecran mai mic

CES 2015 - LG G Flex 2 e lansat oficial: are cel mai bun procesor și ecran mai mic

LG G Flex 2 a fost anunțat de sud-coreeni și o parte din dotările tehnice la care ne așteptam au fost confirmate. Avem astfel un ecran curbat de 5,5 inci și cel mai performant procesor pentru dispozitive mobile.

LG G Flex 2

LG G Flex 2 este cel mai nou telefon pe care îl lansează LG și primul pentru acest an. Are un design îmbunătățit, făcându-l să arate mai bine decât „prototipul“ de anul trecut, și câteva dintre liniile acestuia au fost inspirate de la LG G3. Are un ecran curbat P-OLED de 5,5 inci la o rezoluție full HD și folosește procesorul Qualcomm Snapdragon 810, cel mai performant la acest moment. Spre comparație, modelul de anul trecut avea un ecran de 6 inci și doar rezoluție HD.

LG G Flex 2 are dotări bune, dar nu mai bune decât cele din LG G3. Astfel, memoria RAM este de 2GB, spațiul de stocare este de 16 sau 32GB cu posibilitatea de a-l mări cu un card microSD până la 2TB și bateria este de 3.000 mAh. Totuși, autonomia ar trebui să fie mai mare decât la LG G3 datorită ecranului full HD și nu QuadHD.

Pe lista de dotări software, LG G Flex 2 are gesture shot pentru a-ți face selfie printr-un gest făcut cu mâna de la o distanță de maximum 1,5 metri, gesture view care presupune că poți vedea mai repede ultima poză făcută sau ultimul selfie realizat și glance view care presupune că pe ecran ai acele informații esențiale pe care le-ai ratat: apeluri pierdute, mesaje primite sau mailuri recepționate. Acesta se activează printr-un swipe de sus în jos pe ecranul curbat, când ecranul e dezactivat.

De asemenea, LG copiază un truc Motorola și Samsung: fast charge. Acesta presupune că îți încarci în 40 de minute telefonul până la 50%.

Dacă LG G Flex a impresionat prin spatele acoperit cu un material care se autoregenera, acum acesta ar trebui să funcționeze mai repede și mai eficient. De asemenea, sticla de pe LG G Flex 2, pe fața dispozitivului, este cu 20% mai rezistentă la zgârieturi. Un alt truc prin care G Flex a impresionat era capacitatea acestuia de a putea fi îndreptat fără probleme. Această aptitudine se păstrează și în 2015 pe Flex 2.