Chinezii de la Xiaomi au anunțat unul dintre cele mai bune telefoane entry-level

Chinezii de la Xiaomi au anunțat unul dintre cele mai bune telefoane entry-level
11:07 04.01.2015

Xiaomi a anunțat modelul Redmi 2S, un telefon din categoria low-end care este dotat cu conectivitate LTE și un procesor pe 64 de biți.

xiaomi redmi 2s 1

Anul 2013 a fost unul excepțional pentru cei de la Xiaomi. Nu numai că a lansat câteva modele foarte interesante care au atras atenția tuturor, dar a și devenit  al patrulea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume (pentru o perioadă foarte scurtă, Xiaomi a fost chiar pe locul trei, până când cei de la Lenovo au finalizat achiziția Motorola). Acum chinezii încep anul 2015 prin lansarea unui nou telefon entry-level care are niște dotări foarte interesante.

xiaomi redmi 2s 2

Este vorba despre Xiaomi Redmi 2S, succesorul lui Redmi 1S, Xiaomi Redmi 2S este dotat cu un ecran de 4,7 inci care are o rezoluție HD. Dedesubt, acesta ascunde 1GB RAM și 8 GB capacitate internă de stocare a datelor. Acestor 8GB li se pot adăuga alți 64GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD.

Mai interesant, însă, este procesorul. În timp ce modelul precedent era dotat cu un Snapdragon 400, Xiaomi Redmi 2S beneficiază de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 de 1,2 GHz cu un procesor grafic Adreno 306. Bateria cu o capacitate de 2.200 mAh ar trebui să aibă o autonomie suficient de mare chiar și în condiții de utilizare activă. De asemenea, Xiaomi a inclus și conectivitate LTE. Redmi 2S va fi disponibil de pe data de 9 ianuarie pentru un preț echivalent cu 112 dolari.

xiaomi redmi 2s 3

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: