06 mart. 2015 | 15:31

Cele mai potrivite telefoane pentru femei: Cadouri de 8 martie care încap în poșetă

FEATURE
Cele mai potrivite telefoane pentru femei: Cadouri de 8 martie care încap în poșetă

Cele mai potrivite telefoane pentru femei au un design foarte frumos și beneficiază, printre altele, de camere foto extrem de performante.

Cum aspectul unui smartphone este primul lucru care se observă, cele mai potrivite telefoane pentru femei nu aveau cum să fie decât unele dintre cele mai frumoase de pe piață. Am inclus în acest top probabil cele mai elegante modele de la producători precum Apple, HTC, Samsung, sau LG. Nu am ignorat nici producătorii români și am menționat chiar și unul dintre telefoanele Allview care ne-a impresionat în urmă cu ceva vreme.

De asemenea, ele mai potrivite telefoane pentru femei sunt și ușor de manevrat și portabile, iar de aceea nu avem aici niciun phablet, deși la un moment dat am fi vrut să includem Nexus 6.

Cele mai potrivite telefoane pentru femei – iPhone 6

iPhone 6 este probabil cel mai elegant telefon din lume la acest moment, reușind să-i propulseze pe cei de la Apple pe primul loc în lume în termeni de vânzări de smartphone-uri. Printre altele, acesta este disponibil în culoarea aurie ce i-a impresionat pe mulți dintre fanii companiei. Pe lângă interfața intuitivă și specificațiile foarte bune, iPhone 6 este dotat cu una dintre cele mai bune camere foto ce pot fi găsite pe un smartphone. Păstrând tradiția modelelor precedente, iPhone 6 este capabil de fotografii de calitate în orice condiții. iPhone 6 poate fi achiziționat la un preț foarte bun aici.

iphone 6 Cele mai potrivite telefoane pentru femei

HTC One M8

HTC One M8 rămâne, până la lansarea lui One M9, cel mai performant telefon a companiei taiwaneze. Deși are specificații foarte bune, beneficiind de un procesor Snapdragon 801, 2GB RAM și ecran Full HD, HTC One M8 s-a remarcat mai ales prin aspect. Gadgetul are un design metalic de tip ”Unibody”, care păstrează numeroase elemente popularizate de precedentul One M7, adăugând în același timp elemente noi precum cele două camere foto de pe spate. HTC One M8 poate fi achiziționat la un preț avantajos de aici.

Cele mai potrivite telefoane pentru femei

Cele mai potrivite telefoane pentru femei – LG G3

LG G3 a fost declarat în numeroase situații cel mai bun telefon al anului. Combinând elemente de hardware precum procesorul Snapdragon 801, sau cei 3GB RAM, cu un ecran QHD capabil să ofere imagini de o calitate excelentă, cei de la LG au reușit să creeze unul dintre cele mai apreciate smartphone-uri vreodată. Camera foto este una de 13 megapiexli, iar LG G3 este dotat cu software pe măsură, incluzând elemente precum acel ”beauty slider” care îmbunătățesc calitatea fotografiilor.

Cele mai potrivite telefoane pentru femei

Allview X2 Soul Mini

Allview X2 Soul Mini a fost lansat inițial sub numele de Gionee Elife S5.1, Allview X2 Soul Mini a fost pentru o perioadă mare de timp cel mai subțire telefon din lume. Design-ul acestuia se remarcă prin eleganță și bun gust. Nu este un lucru care a fost spus despre foarte multe telefoane chinezești, iar Allview X2 Soul Mini nu pare a avea absolut niciun defect din punct de vedere al aspectului. Cu toate acestea, pentru cei care vor să iasă în evidență, Allview X2 Soul Mini este unul dintre cele mai potrivite telefoane pentru femei. Acest poate fi achiziționat pentru un preț accesibil de aici.

Cele mai potrivite telefoane pentru femei

Cele mai potrivite telefoane pentru femei – iPhone 5c

iPhone 5c nu mai este disponibil la acest moment decât în varianta de 8GB, cele de 16GB și 32GB fiind scoase din producție odată cu apariția iPhone 6 și iPhone6 Plus. Telefonul nu are același design premium ca iPhone 5 sau iPhone 5S dar este foarte accesibil din punct de vedere financiar, fiind oferit gratis la unele abonamente. Din punct de vedere al camerei, nu sunt mari diferențe între el și iPhone 5S, ambele realizând poze de o calitate lăudabilă. iPhone 5C este disponibil la un preț bun aici.

Cele mai potrivite telefoane pentru femei

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Galaxy Alpha este un smartphone cu ecran de 4,7 inci și rezoluție HD și este unul dintre cele mai potrivite telefoane pentru femei. Automat, intră într-o categorie pe care Samsung nu a mai explorat-o: un telefon cu specificații tehnice medii, dar aspect premium. Procesorul este unul produs chiar de sud-coreeni – un Exynos Octa 5430, cu opt nuclee, organizate patru și patru. Rulează Android 4.4 KitKat cu interfața TouchWiz și are o cameră foto de doar 12 megapixeli. Camera frontală are 2,1 megapixeli. Aceasta, deși lentă, este capabulă să scoată imagini de calitate și puteți citi mai multe despre acest lucru în review-ul nostru. Samsung Galaxy Alpha poate fi cumpărat la un preț avantajos de aici.

Samsung Galaxy Alpha