Gionee Elife S5.1, telefonul de Cartea Recordurilor, ar putea ajunge în România

Gionee Elife S5.1, telefonul de Cartea Recordurilor, ar putea ajunge în România

La începutul acestei luni, chinezii de la Gionee au prezentat modelul Gionee Elife S5.1. Acesta este cel mai subțire telefon din lume și ar putea ajunge și în România.

Gionee-Elife-S5

Gionee Elife S5.1 a fost recunoscut oficial drept cel mai subțire telefon din lume, fiind omologat de Cartea Recordurilor.

Smartphone-ul ar putea ajunge la noi în țară prin intermediul brașovenilor de la Allview. Aceștia comercializează și versiunea anterioară a acestui smartphone, adică Gionee Elife S5.5, sub denumirea de Allview X2 Soul.

Gionee Elife S5.1 vine cu un ecran de 4,8 inch AMOLED cu rezoluție 1280×720. Sub acesta se găsesc un procesor Snapdragon 400, tactat la 1,2 Ghz, și o memorie RAM de 1GB. Spațiul de stocare este de 16GB. Elife S5.1 se remarcă prin subțirimea sa, dar nu va fi chiar cel mai performant telefon de pe piață. De altfel, l-am putea numi un telefon mediu spre low, dar profilul de 5,1 mm este cel care îl recomandă.

Sub această carcasă se mai ascunde și o baterie de 2.100 mAh și o cameră principală de 8MP. Sistemul de operare este Android 4,3 Jelly Bean. 

Citește și: