08 mart. 2015 | 15:45

Apple Watch va reprezenta mai mult de jumătate din piața ceasurilor inteligente

ACTUALITATE
Apple Watch va reprezenta mai mult de jumătate din piața ceasurilor inteligente

Încă un studiu de piață anunță că Apple Watch ar putea obține mai mult de 50% din toată piață de ceasuri inteligente.

Strategy Analytics, o companie care se ocupă cu studii de piață, a anunțat că Apple va deveni în scurt timp cel mai mare producător de ceasuri inteligente din lume. Mai mult decât atât, compania cu sediul în Cupertino va controla peste jumătate din toată piața de smartwatch-uri, urmând să vândă mai multe dispozitive de acest fel de cât toți competitorii săi la un loc.

Conform studiului menționat de Phonearena, Apple va deveni instant numărul unu mondial pe această piață, iar până la finalul anului vor fi vândute nu mai puțin de 15 milioane de Apple Watch. Printre factorii care i-au determinat pe cei de la Strategy Analytics să prezică acest lucru se numără ”brandul celor de la Apple, numărul mare de fani și de aplicații care vor fi disponibile”.

Acesta nu este singurul studiu care anunță un debut fulminant al Apple Watch pe piață. În trecut, alte companii au menționat că nu mai puțin de 20 de milioane de modele Apple Watch vor fi vândute pe parcursul anului. Mai mult decât atât, se pare că Apple ar fi comandat de la furnizorii săi 5 milioane de dispozitive Apple Watch. Acestea ar fi menite doar pentru primul sfert financiar.Puteți citi mai multe despre Apple Watch pe Playtech aici.