03 mart. 2015 | 15:47

MWC 2015 – LG Watch Urbane este cel mai nou și stilat ceas de la sud-coreeni

ACTUALITATE
MWC 2015 - LG Watch Urbane este cel mai nou și stilat ceas de la sud-coreeni

LG Watch Urbane este probabil cel mai elegant smartwatch de pe piață la acest moment, beneficiind de aceleași specificații ca G Watch R.

ACTUALIZARE 3 martie 2015 LG Watch Urbane a fost prezentat la MWC 2015, unde i-a fost demonstrat și opțiunea de a controla o mașină Audi. Mai jos, avem o galerie foto cu acest smartwatch de la LG, unul la care poți vorbi, dacă îți cumperi versiunea 4G/LTE.

LG continuă seria smartwatch-urilor elegante prin lansarea lui Watch Urbane, unul dintre cele mai frumoase dispozitive purtabile pe care le-am văzut până acum. După ce au reușit să le ia fața celor de la Motorola cu LG G Watch R, coreenii au lansat acum încă un smartwatch cu ecran rotund. Watch Urbane a fost prezentat recent și își va face apariția și în cadrul Mobile World Congress în Barcelona peste aproximativ două săptămâni.

lg watch urbane pic

LG Watch Urbane beneficiază de o construcție din metal și va fi disponibil în două culori: argintiu și auriu. Din punct de vedere al specificațiilor, acesta va semăna foarte mult cu G Watch R. Ecranul P-OLED de 1,3 inci cu o rezoluție de 320 x 320 de pixeli ascunde sub el un procesor Qualcomm Snapdragon 400 de 1,2 GHz, 512 MB RAM și 4GB pentru stocarea datelor personale.

lg watch urbane cover

Bateria va fi aceeași ca și pe LG G Watch R, una de 410 mAh, iar sistemul de operare rulat va fi Android Wear 5.0. Conform celor de la Pocketnow, ceasul va veni cu o curea din piele, aceasta putând fii oricând înlocuită. Nu se știe dacă LG va lansa și curele din metal pentru Watch Urbane. Smartwatch-ul va fi expus la MWC 2015, ocazie cu care sperăm să afșăm mai multe informații în legătură cu acesta.

lg watch urbane screenshot