Apple Watch va fi lansat în Europa în aprilie

Apple Watch va fi lansat în Europa în aprilie

Dacă stăteaţi ca pe ace gândindu-vă când veţi putea pune mâna pe un , răspunsul este cât se poate de simplu: în luna aprilie.

apple watch lansare romania pret

Cei de la Apple şi fanii idevice-urilor se pregătesc sufleteşte pentru lansarea primul smartwatch ieşit din Cupertino. Printre altele, această lansare este prima pentru o categorie de produse complet nouă după decesul lui Steve Jobs.

Deşi mai avem multe întrebări pe marginea mult râvnitului gadget şi nu le vom afla răspunsul decât în cadrul , se pare că au mai scăpat câteva informaţii din surse oficiale care să ne facă aşteptarea mai dulce. Fără să cunoaştem preţurile pentru fiecare dintre cele trei variante de ceasuri Apple, la această oră avem siguranţa că toate vor ajunge pe piaţă începând cu luna viitoare. Cu toate că este posibilă o discrepanţă dintre momentul lansării în Statele Unite ale Americii şi al lansării în alte colţuri ale mapamondului, aceasta se pare că nu va fi foarte mare.

Cei de la 9to5mac au informaţii desprinse dintr-o vizită a lui Tim Cook realizată la un Apple Store din Berlin. În acel context, CEO-ul Apple a confirmat că în aprilie Apple Watch nu va fi lansat doar în SUA. Va fi disponibil şi în Germania în aceeaşi perioadă şi, cu un pic de noroc, într-o mare parte a ţărilor europene. Nu este exclusă, tot atunci, nici lansarea în câteva ţări asiatice. Din păcate, aceasta din urmă nu a fost confirmată în nici un fel.

În practică, Apple are puterea financiară pentru a lansa în doar câteva zile primul lor ceas inteligent în fiecare colţ al mapamondului. Au făcut-o în trecut cu câteva lansări de iPhone, dar nu ştim dacă va exista şi de această dată o colaborare cu operatorii de telefonie pentru a grăbi procedura.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: