Varianta completă Microsoft Office este acum gratuită pe iPhone şi Android

Varianta completă Microsoft Office este acum gratuită pe iPhone şi Android

Odată cu lansarea suitei Microsoft Office pentru iPad, cei de la Microsoft au introdus şi o super ofertă pentru posesorii de iPhone şi Android.

Microsoft Office iPhone

În luna iunie a anului trecut, Microsoft îşi călca pe mândrie, lansând o aplicaţie Microsoft Office şi pentru alte smartphone-uri decât Windows Phone. Era vorba de iPhone-uri şi .

Aplicaţia respectivă era descărcabilă gratuit, dar, fără un abonament Office 365, eraţi limitat doar la vizualizare de documente. În condiţiile în care una dintre cele mai ieftine astfel de subscripţii costă 10 dolari pe lună, vă daţi seama că nu a reprezentat un succes imens de piaţă. Acum, situaţia se schimbă radical. Odată cu lansarea celor trei aplicaţii Microsoft Word, Microsoft Excel şi Microsoft PowerPoint sub forma unor iteraţii optimizate pentru iPad, gigantul din Redmond a decis să facă un bine şi să elimine necesitatea unui abonament pentru cei care folosesc Microsoft Office pe iPhone. Acelaşi lucru este valabil de acum înainte şi pentru posesorii de aparate cu Android.

Ca urmare, dacă eraţi în căutarea unei suite , fiabiliă, gratuită şi perfectă pentru vizualizat, creat şi editat documente Word, Excel şi PowerPoint, creaţia celor de la Microsoft a devenit subit recomandarea numărul unu. Interacţionează de minune cu serviciul OneDrive (ex.SkyDrive) şi nu aveţi nevoie decât de un cont gratuit pentru a vă bucura de întreaga sa funcţionalitatea offline şi online.

Citește și: