Varianta completă Microsoft Office este acum gratuită pe iPhone şi Android

, 28 Mar, 14:20

Odată cu lansarea suitei Microsoft Office pentru iPad, cei de la Microsoft au introdus şi o super ofertă pentru posesorii de iPhone şi Android.

Microsoft Office iPhone

În luna iunie a anului trecut, Microsoft îşi călca pe mândrie, lansând o aplicaţie Microsoft Office şi pentru alte smartphone-uri decât Windows Phone. Era vorba de iPhone-uri şi .

Aplicaţia respectivă era descărcabilă gratuit, dar, fără un abonament Office 365, eraţi limitat doar la vizualizare de documente. În condiţiile în care una dintre cele mai ieftine astfel de subscripţii costă 10 dolari pe lună, vă daţi seama că nu a reprezentat un succes imens de piaţă. Acum, situaţia se schimbă radical. Odată cu lansarea celor trei aplicaţii Microsoft Word, Microsoft Excel şi Microsoft PowerPoint sub forma unor iteraţii optimizate pentru iPad, gigantul din Redmond a decis să facă un bine şi să elimine necesitatea unui abonament pentru cei care folosesc Microsoft Office pe iPhone. Acelaşi lucru este valabil de acum înainte şi pentru posesorii de aparate cu Android.

Ca urmare, dacă eraţi în căutarea unei suite , fiabiliă, gratuită şi perfectă pentru vizualizat, creat şi editat documente Word, Excel şi PowerPoint, creaţia celor de la Microsoft a devenit subit recomandarea numărul unu. Interacţionează de minune cu serviciul OneDrive (ex.SkyDrive) şi nu aveţi nevoie decât de un cont gratuit pentru a vă bucura de întreaga sa funcţionalitatea offline şi online.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Informatia e incorecta. Iti trebuie abonament la office 365 daca vrei sa editezi documente. Stirea nu e prealuata cum trebuie. Poti deschide documente dar nu le poti edita. La fel ca si pe Android.

Alexandru Puiu

1. Stirea nu e preluata, de aici si captura de ecran in care editez un document cu Playtech.ro.
2. In loc sa comentezi instaleaza-ti aplicatia si lamureste-te singur.

Nici macar cu copy/paste nu va descurcati ziaristi „PROFESIONISTI”?

Citez din GooglePlay

Pentru a crea, edita și salva documente pentru utilizare la birou, este necesar un abonament Office 365 care se califică. Printre planurile care se califică se numără: Office 365 Premium pentru firme mici, Office 365 pentru firme medii, Office 365 Enterprise E3 și E4 (Enterprise și instituții guvernamentale), Office 365 Education A3 și A4 și Office 365 ProPlus.

Alexandru Puiu

Citez din Google Play, cu speranta sa-ti ceri scuze, dar banuiesc ca nu esti capabil de asa ceva.

Sign in with a free Microsoft account to create, edit and save documents for home use.

Alexandru Puiu

Voi aveti telefoane pe care sa experimentati sau stiti doar sa citati din Google Play? Decat sa fiti troli, mai bine instalati ultima versiune lansata ieri, motiv pentru care si stirea e de ieri. Mare schimbare, cum am scris si in material, este ca de acum inainte partea de editare este gratuita. Daca v-ati fi uitat la capturile de ecran din stire, unde scrie mare Playtech.ro, ar fi evident ca editez un document. Ce fundatie au cuvinte de genul ,,informatia e incorecta” sau ,,ziaristi profesionisti”???

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail