Microsoft Office ajunge pe iOS si Android… in curand

Microsoft Office ajunge pe iOS si Android... in curand

Dupa multe valuri de zvonuri, Office-ul celor de la Microsoft va ajunge in sfarsit pe iOS si, la scurt timp dupa, pe Android.

Microsoft office iOS Android

iPad-urile, iPhone-urile si dispozitivele cu Android nu au dus niciodata lipsa de aplicatii Office. Apple iWork, QuickOffice, DocsToGo sau Office2 sunt doar cateva exemple de aplicatii Office care fac o treaba buna, atat pe partea de vizualizare cat si editare de documente. Cu toate acestea, multi dintre noi isi pun speranta in alternativa celor de la Microsoft pentru o activitate de editare cum se cade.

Niste surse de incredere din cadrul Microsoft au confirmat pentru TheVerge ca Office Mobile va deveni realitate pentru utilizatorii de iOS la sfasitul lunii februarie, inceputul lunii martie 2013, urmand ca in luna mai a aceluiasi an sa vedem o suita similara de aplicatii si pentru Android.

Descarcabila gratuit, suita Office Mobile va functiona initial doar in mod vizualizare de documente, similar cu comportamentul aplicatiei OneNote sau SkyDive. Din fericire, daca veti avea un cont Microsoft si veti fi abonat la Office 365 va veti putea transforma suita Office intr-una de editare. Vor putea fi create si editate documente Word, Excel si PowerPoint, insa din cate se pare nu vorbim in nici un caz de o suita Office similiara ca functionalite cu cea disponibila pentru Windows RT sau Windows 8.

Pentru a elimina statutul de zvonuri al informatiilor de mai sus, vis-a-vis de aces subiect un oficial al companiei a afirmat scurt si la subiect ,,Office va functiona intre terminalele cu Windows Phone, iOS si Android.”

iOS Office Screen Capture