Microsoft Office Mobile pentru iOS doar cu abonament la Office 365

Microsoft Office Mobile pentru iOS doar cu abonament la Office 365

Microsoft Office Mobile a fost lansat „in liniste” si pentru platforma iOS. Acum si utilizatorii de iPhone pot beneficia de suita Microsoft cu o singura conditie, sa aiba o subscriptie valabila pentru Office 365.

Microsoft Office Mobile

Dupa cate zvonuri au fost lansate legate de suita Microsoft Office pentru iOS ai crede ca momentul oficial va fi celebrat cu surle si trambite, insa nu este cazul. Aplicatia si-a facut intrarea subtil in AppStore si este disponibila doar cu o subscriptie de Office 365. Prin intermediul acesteia se pot crea si edita documente de tip Word, Excel si PowerPoint care se pot stoca direct pe serviciul de cloud al lui Microsoft, serviciu oferit cu subscriptia de Office 365, sau cu orice cont de Live sau Hotmail gratuit.

Documentele se pot edita si online atata vreme cat este unul din cele vizionate sau modificate recent. Utilizatorii vor putea de asemenea sa vada orice fisier accesat pe computerul de acasa daca rulati Office 2013. Suita Office este compatibila cu orice iPhone sau iPod touch ce ruleaza minim iOS 6.1. Observati ca nu am zis nimic de iPad, ei bine nu exista o versiune momentan pentru aceste dispozitive, aceasta va fi lansata „in curand”.

De asemenea, o alt mica problema este faptul ca aplicatia este disponibila doar in Statele Unite, urmand ca intr-un viitor apropiat sa beneficiem si noi cei din Europa, sau de pe pietele „externe” de aceasta.

Citește și: