Specificațiile Moto 360, publicate înainte de lansare

Specificațiile Moto 360, publicate înainte de lansare

Smartwatch-ul Moto 360, de la Motorola, urmează să fie lansat luna viitoare. Totuși, specificațiile tehnice au ajuns pe Internet, mulțumită neglijenței unui angajat al Best Buy, potrivit Cnet.

motorola-Moto-360_1_thumb.jpg

Astfel, aflăm că ceasul inteligent Moto 360 are un ecran de 1,5 inch, cu rezoluție 320×290, protejat de un strat de sticlă Gorilla Glass 3.

Smartwatch-ul controlat vocal este dotat cu un monitor de ritm cardiac, dar și cu un pedometru și va putea monitoriza cu acuratețe activitatea fizică pe care o depun purtătorii lor. Moto 360 se conectează la smartphone prin Bluetooth 4.0 și este compatibil cu dispozitivele care rulează sistemul de operare Android 4.3, sau versiuni mai noi ale acestuia.

Citește și: Un smartwatch HP din 1977, 14.500 de dolari la licitație

În postarea de pe site-ul Best Buy nu se arată când va putea fi cumpărat ceasul celor de la Motorola, dar va costa 250 de dolari. Se presupune că acesta va fi lansat pe piață în aproximativ două săptămâni.

Moto 360 a fost prezentat la conferința Google I/O, unde a ieșit în evidență mulțumită designului său și a cadranului rotund.

Află despre: Noul smartwatch Casio G-Shock vă afişează muzica pe care o auziţi

LG G Watch, un alt ceas cu Android Wear prezentat la Google I/O, va ajunge la a doua versiune. LG G Watch 2 va fi lansat în cadrul târgului de tehnologie IFA 2014, ce va avea loc, luna viitoare, în Berlin.

Redactorii Playtech vor fi prezenți la IFA 2014 și vă vor ține la curent cu cele mai noi și importante gadgeturi.

moto 360