Cum funcționează cel mai frumos ceas inteligent, Moto 360

După o lungă perioadă de zvonuri legate de primul smartwatch cu , cei de la Motorola au decis să facă  publice detaliile aferente Moto 360.

motorola Moto 360_1

Dintre toate proiectele de ceasuri inteligente la care se lucrează la această oră, pare cel mai convingător. Arată incredibil de bine şi pare foarte similar cu un ceas clasic, dacă lăsaţi la o parte sistemul avansat de notificări primite de la telefon. Preinstalat cu Android Wear, noul gadget include un amalgam de funcţii şi posibilităţi de care puteţi profita prin intermediul micului ecran rotund.

Disponibil pentru achiziţie din vara acestui an, înainte de orice, ceasul a primit un clip oficial menit să sporească interesul pentru el şi să răspundă la cea mai mare parte a evetualelor întrebări. După vizionare, deşi valoarea elementelor de design este subiectivă, acum am înţeles mult mai bine viziunea celor de la Google pentru o clasă de dispozitive care nu există în urmă cu  5 ani.

Câteva ceasuri cu Android Wear sunt deja disponibile pentru precomandă, iar de luna viitoare vor fi disponibile pentru achiziţie. În ceea ce-i priveşte pe cei de la Motorola, ei reprezintă excepţia de la regulă, în sensul în care ceasul ar putea apărea mai târziu vara aceasta. În schimb, ştim că dispozitivul este construit în jurul unui display always-on, care, deşi nu luminează în permanenţă la fel de puternic, nu vă privează în nici un moment de accesul la informaţii dintr-o singură privire. Butonul de pe lateral vă luminează display-ul în raport de 100%, context în care puteţi interacţiona cum se cuvine cu carduri.

Pentru că utilizatorii trebuie să aibă un pic de putere pe partea de personalizare, din start veţi avea la dispoziţie o colecţie stufoasă de feţe din care să puteţi alege.

Alexandru Puiu
05:46 27.06.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video