06 aug. 2014 | 16:09

Motorola Moto 360 – cum se încarcă ceasul inteligent

ACTUALITATE
Motorola Moto 360 - cum se încarcă ceasul inteligent

Moto 360 este ceasul inteligent dezvoltat de către Motorola și despre care nu știm mare lucru. Încet, încet, apar informații despre el. De exemplu, cum se încarcă?

20140805_161528

Bloggerul italian Luca Viscardi a publicat pe blogul său personal, Mister Gadget, o serie de imagini în care arată modul de încărcare al smartwatch-ului. Acesta are un suport special în care se pune și poate fi încărcat. Potrivit lui Luca Viscardi, Moto 360 are o autonomie mai bună decât LG G Watch, dar el a testat o variantă nefinalizată, care l-a dus aproape de două zile de autonomie. În schimb, G Watch are doar o zi de autonomie.

Încărcarea smartwatch-ului se face wireless. Nu se conectează la microUSB, ci se pune într-un suport elegant de birou, așa cum puteți vedea în galeria foto de mai jos.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Motorola Moto 360/”/]

Ce mai rămîne? Ca Moto 360 să apară și pe piață pentru că încă nu are un preț, nu are o dată de lansare, ci doar prezentări frumoase.

Câteva ceasuri cu Android Wear sunt deja disponibile pentru precomandă, iar de luna viitoare vor fi disponibile pentru achiziţie. În ceea ce-i priveşte pe cei de la Motorola, ei reprezintă excepţia de la regulă, în sensul în care ceasul ar putea apărea mai târziu vara aceasta.

În schimb, ştim că dispozitivul este construit în jurul unui display always-on, care, deşi nu luminează în permanenţă la fel de puternic, nu vă privează în nici un moment de accesul la informaţii dintr-o singură privire. Butonul de pe lateral vă luminează display-ul în raport de 100%, context în care puteţi interacţiona cum se cuvine cu carduri.

Ceasul inteligent de la Moto 360 va folosi platforma Android Wear. Despre aceasta, puteți afla mai multe detalii în videoclipul de mai jos.

 

Vlad Andriescu este Redactor-Șef, start-up.ro. Când nu e în căutarea următorului Steve Jobs, scrie despre trecut și viitor. vezi toate articolele