Exponenţii Android Wear: LG G Watch, Samsung Gear Live şi Moto 360

Exponenţii Android Wear: LG G Watch, Samsung Gear Live şi Moto 360

În cadrul Google I/O am aflat toate detaliile despre , LG G Watch, Samsung Gear Live şi Moto 360.

Smartwatch-Android-Wear lg g watch motorola moto360 gear live

În urmă cu câteva luni, cei de la Google au anunţat pentru prima oară viziunea lor de sistem de operare dedicat ceasurilor inteligente. Purta numele de şi urma să apară integrat pe creaţiile unui număr foarte mare de producători. În prima etapă va fi însă vorba doar de trei companii, Samsung, LG şi Motorola.

În conformitate cu zvonurile din ultimele zile, Samsung a profitat de ocazie pentru a mai anunţa un ceas inteligent pe lângă celelalte pe care le are în portofoliu. Acesta poartă numele Gear Live şi este deja disponibil pentru precomandă în câteva ţări, urmând să fie livrat din 7 iulie. Similar cu celelalte dispozitive Gear, noul smartwatch este construit în jurul unui display de 1,63 inci Super AMOLED. Are o baterie de 300 mAh şi un spaţiu de stocare intern de 4GB. La capitolul caracteristici speciale intră un monitor pentru ritmul cardiac. Preţul la care va putea fi achiziţionat este de 200 de dolari.

LG G Watch, un alt dispozitiv vehiculat de câteva luni, despre care nu se cunoşteau foarte multe detalii, iese în sfârşit la lumină. Disponibil deja pentru precomandă în 12 ţări, va avea un preţ de 230 de dolari. Deşi este destul de limitat la capitolul funcţionalitate de platforma Android Wear, puterea de procesare integrată în acest aparat este spectaculoasă. Pe lângă un display IPS de 1,65 inci cu 280 x 280 pixeli, are un SoC Snapdragon 400 creat de Qualcomm.  Va avea o memorie internă de 4GB, 512 MB RAM şi o baterie de 400 mAh. Pentru rezistenţă la apă şi praf, G Watch-ul este certificat IP67. În funcţie de preferinţe, va fi putea fi cumpărat atât pe negru – Black Titan cât şi pe alb – White Gold.

În ceea ce priveşte smartwatch-ul care mi se pare că arată cel mai bine dintre cele trei, Moto 360 de la Motorola nu va putea fi achiziţionat decât în următoarele luni, cândva până la sfârşitul verii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: