Noul smartwatch Casio G-Shock vă afişează muzica pe care o auziţi

Noul smartwatch Casio G-Shock vă afişează muzica pe care o auziţi

Dintre companiile cu vechime în domeniul ceasurilor, cei de la Casio se pare că fac o treabă foarte bună în a face .

casio g-shock soundhound shazam

A trecut aproximativ un an şi jumătate de când cei de la şi-au anunţat primele ceasuri cu Bluetooth şi funcţii avansate, similare cu ale oricărui smartwatch modern. În ianuarie 2013 era vorba de G-Shock GB5600A, un ceas capabil să se conecteze la un iPhone, să-şi sincronizeze ora cu acesta şi să vă notifice audio sau prin vibraţii când primiţi un apel sau un SMS nou. Pe lângă faptul că venea cu o autonomie de 2 ani şi comunica prin Bluetooth 4.0, pe respectivul gadget se puteau configura alarme folosind aplicaţia de iOS.

Fiind destul de aproape, ca şi funcţionalitate, de ceasul anunţat anul trecut, Casio a făcut public zilele trecute noul GBA-400. În plus faţă de notificări însă, acesta mai vine cu două funcţii noi. În primul rând vă permite să schimbaţi muzica pe care o auziţi pe smartphone cu cele două butoane roz din dreapta display-ului.

În al doilea rând, vine cu Soundhound, o alternativă foarte populară la Shazam. Cu alte cuvinte, după ce apăsaţi pe un buton de pe GBA-400, pe display-ul LCD al acestuia va fi afişat numele melodiei care se aude în boxe lângă voi.

În prima etapă de distribuţie, ceasul se va comercializa în Japonia, începând cu 19 septembrie la un preţ de 225 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: