Șeful Apple: Apple Watch va trebui încărcat zilnic

Șeful Apple: Apple Watch va trebui încărcat zilnic

Tim Cook, CEO-ul Apple, a declarat de curând că lumea va folosi Apple Watch atât de mult încât acesta va trebui încărcat zilnic.

apple watch

 

Luna aceasta are loc ediția inaugurală a evenimentului WSJ.D Live unde, alături de jurnaliști de la Wall Street Journal, participă unii dintre cei mai cunoscuți oameni din domeniul științei și al afacerilor. Printre aceștia se numără și Tim Cook, CEO-ul de la Apple, care a făcut niște declarații foarte interesante legate de Apple Watch, primul ceas inteligent produs de compania americană.

Acesta a ținut să își exprime recunoștința față de echipa care s-a ocupat de design-ul dispozitivului, în frunte cu Sir Jony Ive . Cook a menționat că ei au dat ceasului un aspect personal, făcându-l în același timp atractiv pentru toate categoriile de cumpărători. Un aspect al Apple Watch despre care cei de la Apple nu au vorbit foarte mult până acum este bateria ceasului și mai exact autonomia acesteia.

Apple-Watch-Edition

Bateria, marea problemă a ceasurilor inteligente

Unul dinte minusurile ceasurilor inteligente până la acest moment a fost autonomia mică a bateriei. Samsung a încercat să remedieze această problemă însă nu s-au realizat mari progrese încă, iar LG nu a reușit să impresioneze absolut deloc la capitolul baterie. Nici Moto 360 nu a fost diferit, unii utilizatori declarând că l-au purtat la mână mai mult descărcat decât încărcat.

Întrebat în legătură cu acest lucru, Tim Cook a spus că lumea va ajunge să folosească Apple Watch atât de des încât bateria va trebui reîncărcată zilnic. Și zvonurile precedente indicau faptul că Apple nu a reușit să facă bateria să reziste mai mult de o zi, în condițiile în care ținta lor inițială era de 3-4 zile.

Încărcătorul aparent va fi similar cu cel folosit la Mac, folosind un magnet pentru a se atașa mai ușor de spatele dispozitivului. Vor exista  și variante de Apple Watch care vor fi livrate în niște cutii pot fi folosite ca dock-uri pentru încărcare. Puteți citi interviul complet pe blogul celor de la Wall Street Journal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: