Motorola Moto 360 e aici și este ceasul inteligent pe care chiar l-ai vrea

Motorola Moto 360 e aici și este ceasul inteligent pe care chiar l-ai vrea

Motorola a anunțat Moto X, noul și îmbunătățitul, dar a anunțat și Moto 360, poate cel mai interesant ceas inteligent. Rulează Android Wear, arată foarte bine și păstrează ceva din designul clasic al unui ceas.

FOTO The Verge
FOTO The Verge

Motorola Moto 360 e un ceas care se adaugă într-o listă tot mai mare de astfel de dispozitive de la producători precum Samsung, LG sau Sony. Rulează Android Wear, sistemul de operare dezvoltat de Google, are un ecran rotund ca un ceas clasic și prețul pornește de la 250 de dolari, scrie PocketNow. Deocamdată, ceasul este doar pentru Statele Unite ale Americii, dar Motorola a spus că plănuiește o lansare globală.

Descoperă și: Noul Motorola Moto X e oficial. Cel mai interesant telefon din 2013 a devenit mai bun

Motorola Moto 360 are un ecran de 1,56 inci cu o rezoluție de 320×290 pixeli, cea mai importantă componentă și cea cu care vei interacționa cel mai des. Bateria este de 320 mAh și procesorul este un Texas Instruments. Memoria RAM este de 512MB, iar spațiul intern de stocare de 4GB. Folosește Bluetooth 4.0 LE, înregistrează pașii celui care îl poartă și alte activități fizice, are un senzor pentru măsurarea pulsului și e rezistent la apă. Are doar un buton fizic și două microfoane.

moto 360

Ceasul Motorola Moto 360 va fi disponibil în două nuanțe de culoare: negru și gri, deși cea din urmă e în ediție limitată. Am spus că ceasul va fi disponibil doar în Statele Unite ale Americii, deocamdată, și ajunge la vânzare în Best Buy, Google Play și pe site-ul Motorola. Pornește de la 250 de dolari, iar modelul din oțel inoxidabil va fi disponibil la 300 de dolari, dar mai târziu în această toamnă.

motorola moto 360 2

Înainte de anunțul oficial, bloggerul italian Luca Viscardi a publicat o serie de imagini în care arată modul de încărcare al smartwatch-ului. Acesta are un suport special în care se pune și poate fi încărcat. Potrivit lui Luca Viscardi, Moto 360 are o autonomie mai bună decât LG G Watch, dar el a testat o variantă nefinalizată, care l-a dus aproape de două zile de autonomie. În schimb, G Watch are doar o zi de autonomie.

Review Motorola Moto 360

The Verge a avut ceasul dinainte și l-a testat. Acum, odată cu anunțul oficial, a publicat review-ul. „Dacă vrei să cumperi un smartwatch azi, alocă 250 de dolari și cumpără-ți Moto 360. Este o alegere simplă. Ține însă cont că acesta e abia începutul, să arate bine este primul pas spre a fi extraordinar“ – review-ul complet este disponibil aici.