27 nov. 2014 | 08:00

Rinbw asociază clipuri video contactelor favorite din agendă [VIDEO]

ACTUALITATE
Rinbw asociază clipuri video contactelor favorite din agendă [VIDEO]

Dacă v-aţi plictisit de imaginile statice aferente contactelor voastre din agendă, cu Rinbw le puteţi asocia acestora nişte

rinbw lista contacte video

Pornind probabil de la ideea că nu prea vă folosiţi puterea de procesare semnificativă a noilor voastre smartphone-uri, un dezvoltator de aplicaţii s-a decis să vă ofere posibilitatea să vedeţi clipuri video pentru fiecare contact din agenda voastră.

Noua aplicaţie poartă numele de Rinbw şi poate fi descărcată gratuit din Apple App Store. Aceasta funcţionează ca un înlocuitor al listei voastre de contacte, dar şi ca o mini . Nu de alta, dar fiecare clip de 5 secunde aferent unui contact este definit de respectivul contact ce utilizează aceeaşi aplicaţie. Deşi la prima vedere aţi fi tentaţi să la clasificaţi ca nişte avataruri animate, ele sunt înfăţişate ca nişte actualizări video menite să reflecte starea prietenilor voştri. Mai mult decât atât, printr-un tap pe un astfel de clip dăruiţi un fel de Like, doar că în acest caz particular acel gest poartă numele de „fruit“.

Dacă un utilizator de Rinbw îşi schimbă avatarul veţi fi automat notificaţi, dar, în acelaşi timp, nu sunteţi obligaţi să permiteţi oricui să vă vadă manifestările creative sub formă de hiper scurt metraje. Din punctul meu de vedere, atracţia faţă de o aplicaţie precum Rinbw este evidentă. Din păcate, farmecul ei stă într-un bază de dată cu mulţi prieteni care folosesc acelaşi serviciu şi care şi-au dat acceptul să le vedeţi selfie-urile în format video. În orice altă situaţie, utilitatea ei scade brusc.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele