Noi funcţii Vine în 2014, inclusiv profiluri web

Noi funcţii Vine în 2014, inclusiv profiluri web

Pentru a nu vă rezuma la consumul de conţinut Vine doar prin intermediul aplicaţiilor de mobil, cei de la Twitter v-au creat pagini web de profil.

vine new web profile tv mode

Ceva similar cu conţinutul web pe care îl vedeţi când vă accesaţi pagina personală de , folosind un browser clasic, veţi vedea de acum înainte când vă veţi accesa pagina voastră de Vine. Această schimbare majoră vine la aproximativ un an după lansarea Vine. Chiar dacă serviciul a primit o lovitură majoră anul trecut când Facebook a lasat Video on Instagram cu o funcţionalitate asemănătoare, e de apreciat că din jurul clipurilor scurte nu se dau bătuţi.

Profilurile web reprezintă cea mai nouă etapă din modernizarea de funcţii Vine. După ce o mare parte dintre noi ne-am obişnuit să capturăm lumea din jurul nostru prin clipuri de şase secunde, acum putem vedea acele clipuri accesând adrese web gen http://vine.co/UserVine. În plus, putem vedea clipurile postate de alţi utilizatori, putem da Like sau Revino la un clip, putem comenta sau putem urmări un utilizator printr-un click pe Follow.

TV Mode este una dintre dintre singurele funcţii Vine care la această oră sunt disponibile doar celor care îşi verifică profilul printr-o pagină web, nu printr-o aplicaţie de mobil. Accesibilă printr-un click pe butonul din dreapta sus al ecranului, aceasta declanşează un slide show pe tot ecranul cu toate clipurile pe care le-aţi postat vreodată pe Vine.

Dacă ar fi să ne luăm după creatorii serviciului, aceste elemente reprezintă doar începutul amalgamului de noutăţi pe care le vom vedea introduse în 2014. În definitiv, vorbim de o bază de date formată din 40 de milioane de utilizatori care pot în orice moment să emigreze la Video on Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: